Survivor All Star: Κουτσομπολιό στους Μπλε για Ελευθερία και Μάριο - Τεράστια νίκη του Μπάρτζη για στους Διάσημους

Η ερωτική υπόθεση ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου έχει αλλάξει τις ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο

Οι εντάσεις, τα κλάματα, αλλά και οι απίθανες κόντρες στον στίβο μάχης ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές δεν έλειψαν ούτε από το χθεσινό (20/02) επεισόδειο του Survivor.

 Η ερωτική υπόθεση ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου έχει αλλάξει τις ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο και οι παίκτες και των δύο ομάδων ξεκίνησαν την ημέρα τους συζητώντας το συγκεκριμένο "σκάνδαλο". 

Στην συνέχεια πήραν τον εξοπλισμό τους και μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης. Εκεί παρακολουθήσαμε έναν απίθανο αγώνα. Τόσο οι "Μπλε", όσο και οι "Κόκκινοι" έδωσαν το εκατό τοις εκατό των εαυτών τους για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, ωστόσο αυτοί που χαμογέλασαν στον τέλος ήταν οι Διάσημοι, οι οποίοι "απάντησαν" μετά την τελευταία ήττα τους. Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης τελείωσε το παιχνίδι με μια απίθανη επικράτηση απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Οι Μαχητές μετέπειτα κλήθηκαν να "δείξουν" υποψήφιο προς αποχώρηση και η κάλπη έδειξε την Μεταξά και τον Ασημακόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος έλαβε μόλις μια ψήφο, αυτή της Μελίνας, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ψήφισαν την τελευταία. 

Ο λόγος για τον οποίο η Μελίνα Μεταξά έλαβε τόσους ψήφους είναι ο τραυματισμός της που την έχει κρατήσει εκτός αγωνισμάτων για εβδομάδες.

Οι "Κόκκινοι" διαφώνησαν με την αιτιολόγηση των "Μπλε", ανέφεραν ότι όλο αυτό έγινε για να βγάλουν μια δυνατή παίκτρια από τη μέση και το συμβούλιο "πήρε φωτιά". 

Πηγή: skai.gr