Survivor All Star: Επέστρεψαν στις νίκες οι Μπλε - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κυριακή με Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Μπορεί οι Διάσημοι να ανέκαμψαν προσωρινά με τη νίκη τους στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, η τρίτη ασυλία ωστόσο βάφτηκε μπλε και με περιπετειώδη τρόπο. Οι δύο ομάδες ήταν πραγματικά ισάξιες και πάλευαν διαρκώς στήθος με στήθος μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Δυστυχώς όμως για τους Κόκκινους, ο στόχος αυτός ήταν φτιαγμένος στα μέτρα του Μάριου Ιωαννίδη, ο οποίος κέρδισε και στα δύο flag race που κλήθηκε να παίξει απέναντι στον Σάκη Κατσούλη. 



Ο Σάκης Κατσούλης είναι αναμφίβολα από τους καλύτερους παίκτες στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Μάριο. Ο πρώην νικητής του Survivor αμέσως μετά την ήττα του λύγισε μιλώντας στη Μαριαλένα, πράγμα που συνέβη και μετά τον αγώνα με έπαθλο ταξίδι στο Λονδίνο. 



Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, οι Διάσημοι έπρεπε να επιλέξουν δύο υποψηφίους προς αποχώρηση. Οι επιλογές δεν ήταν πολλές, κι όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε να μην ψηφιστεί για ακόμα μία εβδομάδα. Αντίθετα ο Κόρο και ο Τάκης θα έρθουν αντιμέτωποι με την κρίση του κοινού μαζί με τους Νικόλα Αγόρου και Σπύρο Μαρτίκα. 


 

Πηγή: skai.gr