Survivor All Star: Δεν τα υπολόγισαν καλά οι Μπλε, τέσσερις συνολικά υποψήφιοι- Βίντεο

Οι Κόκκινοι ήταν η ομάδα που επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Οι Κόκκινοι ήταν η ομάδα που επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/5) του Survivor All Star. Σαν συνέπεια, οι Μπλε οδηγήθηκαν για δεύτερη διαδοχική βραδιά μπροστά από την κάλπη. Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού είχαν εκφράσει ήδη από την αρχή του επεισοδίου της Δευτέρας τη θέλησή τους να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.


Η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε, αφού αρκετοί από τους συμπαίκτες τους έγραψαν τα δικά τους ονόματα στις ψήφος τους, με αποτέλεσμα να πλαισιώσουν τον Σπύρο Μαρτίκα στο κάδρο των υποψηφίων.


Ωστόσο, οι Μπλε δεν μέτρησαν καλά τα κουκκιά. Κάπως έτσι, προέκυψε από το πουθενά μια ακόμα υποψηφιότητα: αυτή του Γιώργου Ασημακόπουλου. Στο άκουσμα της εξέλιξης αυτής οι Μπλε τα έχασαν, αδυνατώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη. 

Όσον αφορά το αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι είδαν μια μάλλον άνετη νίκη, επικρετώντας και στους δύο επιμέρους αγώνες με σκορ 8-3. Μάλιστα, κάποιοι άφησαν «αιχμές» σχετικά με τη μαχητικότητα των αντιπάλων, ύστερα από δηλώσεις παικτών της Μπλε ομάδας ότι ήταν προς το συμφέρον τους να αποχωρήσει κάποιος δικός τους παίκτης.
 

Πηγή: skai.gr