ΚΑΙΡΟΣ

Succession: Μάθαμε κάποια πράγματα για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς

Δεν τα βγάλαμε από το κεφάλι μας, άλλος τα είπε 

Σύμφωνα με τον Nicholas Britell, τον βραβευμένο με Emmy συνθέτη της επιτυχημένης σειράς «Succession» του HBO, το επερχόμενο φινάλε της σειράς θα είναι διάρκειας 90 λεπτών και θα έχει την αίσθηση ταινίας.

Ο Mark Mylod, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις 28 Μαΐου, την Κυριακή του Σαββατοκύριακου της Memorial Day. Αν και λίγα είναι γνωστά για το περιεχόμενο του φινάλε, το δίκτυο επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν spinoffs υπό ανάπτυξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER 4ου ΚΥΚΛΟΥ

Στην 4η σεζόν του «Succession» σημειώθηκε μια σημαντική ανατροπή της πλοκής με τον θάνατο του πατριάρχη Logan Roy (τον υποδύεται ο Brian Cox), ενώ στη συνέχεια ο Roman και ο Kendall (τους υποδύονται οι Kieran Culkin και Jeremy Strong) έγιναν προσωρινά συν-διευθύνοντες σύμβουλοι της Waystar Royco, με τη Shiv (την υποδύεται η Sarah Snook) να συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Η ενδεχόμενη πώληση της Waystar Royco στον Lukas Matsson (τον υποδύεται ο Alexander Skarsgård) προβάλλει έντονα, προκαλώντας υπαρξιακές αγωνίες και οικογενειακή διαίρεση μεταξύ των παιδιών Roy. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά