Τρεις νέες ταινίες Star Wars ανακοινώθηκαν στο παγκόσμιο συνέδριο των φανς στο Λονδίνο (βίντεο)

Στο ετήσιο συνέδριο Star Wars Celebration που έγινε στο Λονδίνο, οι φανς της εμβληματικής saga επιστημονικής φαντασίας, έμαθαν τα σπουδαία νέα

Στο ετήσιο συνέδριο Star Wars Celebration που έγινε στο Λονδίνο - ανάμεσα σε φωτόσπαθα, αφίσες και φιγούρες του Πολέμου των Άστρων - οι φανς της εμβληματικής saga επιστημονικής φαντασίας, έμαθαν ένα σπουδαίο νέο: θα γυριστούν τρεις νέες ταινίες 

Στη ετήσια γιορτή του Star Wars κάθε χρόνο παρευρίσκονται ως καλεσμένοι ηθοποιοί που έχουν παίξει σε κάποια από τις ταινίες. 

Αυτή τη φορά, η Αγγλίδα πρωταγωνίστρια του Πόλεμου των Άστρων Ντέιζι Ρίντλεϊ, ανέβηκε στην σκηνή της διοργάνωσης και επιβεβαίωσε ότι θα παίξει και στην επόμενη ταινία. 

Η Ridley θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της, Rey, σε μια ιστορία που διαδραματίζεται 15 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας του 2019 "The Rise of Skywalker". Η επερχόμενη ταινία θα επικεντρωθεί στην ανοικοδόμηση του Νέου Τάγματος Τζεντάι καθώς «οι δυνάμεις αυξάνονται για να το γκρεμίσουν» σύμφωνα με τη Disney.

Η δεύτερη από τις τρεις ταινίες που έρχονται θα εμβαθύνει στο παρελθόν για να αφηγηθεί την ιστορία του πρώτου Jedi που χειρίστηκε τη Δύναμη.

Η τρίτη θα διαδραματίζεται στο παρόν και θα εξιστορεί έναν κλιμακούμενο πόλεμο μεταξύ της παλιάς Αυτοκρατορίας και της νεοσύστατης Νέας Δημοκρατίας.

Λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσουν οι ταινίες ή για το καστ, δεν ανακοινώθηκαν. Οπότε... υπομονή. 

Πηγή: skai.gr