ΚΑΙΡΟΣ

Simon Pegg: Θα γυρίσει νέα ταινία με τον Edgar Wright

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ο Σάιμον Πεγκ αναφέρθηκε πρόσφατα στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην κινηματογραφική βιομηχανία, υπονοώντας ότι θα μπορούσε να έχει θετικά αποτελέσματα

Ο Σάιμον Πεγκ επιβεβαίωσε ότι θα γυρίσει άλλη μια ταινία με τον σκηνοθέτη, Έντγκαρ Ράιτ. Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος έχει γράψει σενάριο ταινιών μαζί με τον Ράιτ στο παρελθόν, είπε σε συνέντευξή του ότι οι δυο τους εργάζονται σε νέο κινηματογραφικό έργο που δεν συνδέεται με την τριλογία Τhree Flavours Cornetto (Τρεις γεύσεις του Kορνέτο).

Ο Σάιμον Πεγκ σε συνέντευξη στο «Discussing Film» εξήγησε ότι η ταινία θα είναι διαφορετική από την τριλογία -κωμωδία- και ότι στόχος του είναι να εμπλέξει το κοινό πιο βαθιά.

«Πάντα υλοποιούσαμε πρωτότυπες ιδέες, παρόλο που τις χτίζαμε γύρω από υπάρχοντα είδη», τόνισε ο Σάιμον Πεγκ. «Ο Έντγκαρ και εγώ συζητάμε πάντα για το τι θα κάνουμε στη συνέχεια» συμπλήρωσε.

Η τριλογία «Three Flavours Cornetto» αποτελείται από τις ταινίες «Shaun Of The Dead» (2004), «Hot Fuzz» (2007) και «The World's End» (2013) που έχουν αναφορά σε μία από τις τρεις γεύσεις του παγωτού κορνέτο.

«Κανείς από εμάς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από το "The World's End". Αλλά επειδή η καριέρα μας έχει προφανώς αλλάξει και δεν γράφουμε ταινίες με ζόμπι όπως παλιά, το πραγματικό πρόβλημα τώρα είναι να συγχρονίσουμε τα προγράμματά μας και να καθίσουμε και να γράψουμε ένα σενάριο. Και μετά προφανώς να γυρίσουμε την ταινία», σημείωσε.

«Δεν θέλουμε να γυρίσουμε ταινίες δράσης ή επιστημονικής φαντασίας ή τρόμου. Θέλουμε να κάνουμε μια ταινία που θα είναι εντελώς ξεχωριστή. Η επιθυμία μου, πραγματικά, είναι να κάνω κάτι πολύ διαφορετικό», υπογράμμισε.

Ο Σάιμον Πεγκ αναφέρθηκε πρόσφατα στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην κινηματογραφική βιομηχανία, υπονοώντας ότι θα μπορούσε να έχει θετικά αποτελέσματα.

Σε συνέντευξή του στη «Daily Telegraph», ο Πεγκ είπε ότι πιστεύει ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη «μπορεί να είναι καλή, καθώς θα μας εμποδίσει να είμαστε μέτριοι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ