ΚΑΙΡΟΣ

Rolling Stones: Ετοιμάζουν νέο άλμπουμ μετά από 18 χρόνια ή μας κάνουν πλάκα;

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Με παιχνιδιάρικους και αινιγματικούς υπαινιγμούς φαίνεται πως οι Rolling Stones αποφάσισαν να εκτοξεύσουν την περιέργεια μας για την πολυαναμενόμενη νέα τους δουλειά στα ύψη  

Η στιγμή που οι Rolling Stones θα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο με αυθεντικά τραγούδια μετά από 18 ολόκληρα χρόνια φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Ή μήπως όχι; Η θρυλική μπάντα, το Σάββατο που μάς πέρασε, θέλησε να μοιραστεί, μέσα από τον επίσημο της λογαριασμό στο twitter, ένα μέρος από το νέο τους single «Don’t Get Angry With Me».

Ωστόσο, η ανάρτηση τους παραπέμπει στον ιστότοπο dontgetangrywithme.com, ο οποίος δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φόρτωση του teaser, με τους επισκέπτες να καλούνται να ανανεώσουν τη σελίδα και να δοκιμάσουν ξανά.

Αρκετοί θαυμαστές επισήμαναν το ζήτημα στους Rolling Stones, ο υπεύθυνος των οποίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στα παράπονα με το «Μην θυμώνετε μαζί μου», αντί να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια. Αυτό ενδεχομένως εγείρει την πιθανότητα ότι η δυσλειτουργία υπήρξε σκόπιμη.

Νέο άλμπουμ;

Οι εικασίες ότι η μπάντα θα ανακοινώσει σύντομα νέο άλμπουμ, το οποίο φημολογείται πως θα ονομάζεται «Hackney Diamonds», αυξήθηκαν αυτή την εβδομάδα, αφότου το συγκρότημα έκανε λόγο για μια σημαντική ανακοίνωση που θα πραγματοποιήσουν στις 6 Σεπτεμβρίου. Αν οι φήμες επαληθευτούν σε λίγες ημέρες, το «Hackney Diamonds» θα είναι το πρώτο νέο άλμπουμ των Stones με αυθεντικό υλικό μετά το «A Bigger Bang» του 2005 και η πρώτη τους μουσική μετά το θάνατο του ντράμερ Charlie Watts, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021 σε ηλικία 80 ετών.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr