Roberto Sneider: Θα σκηνοθετήσει την ταινία «Blood Knot»

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μπομπ Ριτς «Looking Through Water» και έχει διασκευαστεί για τη μεγάλη οθόνη από τον Ρόουντι Χέρινγκτον

Ο Ρομπέρτο Σνάιντερ θα σκηνοθετήσει το οικογενειακό δράμα «Blood Knot», στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Ντάγκλας και ο γιος του Κάμερον Ντάγκλας. Ο υποψήφιος για βραβεία Emmy και Tony ηθοποιός Ντέιβιντ Μορς, ο Μάικλ Σταλ - Ντέιβιντ και ο Γουόκερ Σκόμπελ έχουν ενταχθεί στο καστ.

Η Screen Media θα παρουσιάσει το κινηματογραφικό έργο στους αγοραστές στο Φεστιβάλ των Καννών. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μπομπ Ριτς «Looking Through Water» και έχει διασκευαστεί για τη μεγάλη οθόνη από τον Ρόουντι Χέρινγκτον.

Ακολουθεί έναν πατέρα, ο οποίος προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον γιο του από τον οποίο έχει απομακρυνθεί και τον προσκαλεί στο Μπελίζ για να διαγωνιστεί σε έναν διαγωνισμό ψαρέματος πατέρα-γιου.

Ο Σνάιντερ θα αντικαταστήσει τον Χάουαρντ Ντόιτς, ο οποίος είχε αρχικά ανακοινωθεί ως σκηνοθέτης της δραματικής ταινίας, αλλά αποχώρησε λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία