Power of love: Μία επιλογή φέρνει αναστάτωση! – Δείτε το trailer

Τα κορίτσια παίζουν ένα παιχνίδι με κριτές τα αγόρια και έπαθλο ένα ραντεβού! Η νικήτρια κάνει την ανατροπή και η επιλογή που κάνει για το ραντεβού της ανοίγει τον ασκό του Αιόλου!

Μπορεί η είσοδος του Γιώργου να ήταν δυναμική όμως ο χαρακτήρας του φάνηκε να μην εντυπωσιάζει τα κορίτσια. Το χθεσινό παιχνίδι έδωσε τη δυνατότητα στη Σωτηρία, τη Σοφία και την Ειρήνη να συναντήσουν στο Κόκκινο Δωμάτιο το πρόσωπο που ήθελαν.

Η Σωτηρία με τα πειράγματά της έδειξε να πλησιάζει τον Νίκο, η Σοφία είναι κάθε μέρα και πιο κοντά στον Δημήτρη ενώ η Ειρήνη θέλησε να γνωρίσει καλύτερα τον Γιώργο.

Απόψε μία έκπληξη περιμένει τη Γλυκερία στο σπίτι και είναι από τον Jason! Η διαχυτικότητα του Γιώργου ενοχλεί τη Σωτηρία ενώ ο Αργύρης αναγνωρίζει στη στάση της απέναντι στον Νίκο μία… στρατηγική. Η απόσταση ανάμεσα στον Δήμο και στη Μαρκέλλα μεγαλώνει με τον ίδιο να δηλώνει ξεκάθαρα πως θέλει να κάνει ραντεβού με κάποια άλλη!

Τα κορίτσια ντύνονται, στολίζονται και παίζουν ένα παιχνίδι με κριτές τα αγόρια και έπαθλο ένα ραντεβού! Η νικήτρια κάνει την ανατροπή και η επιλογή που κάνει για το ραντεβού της ανοίγει τον ασκό του Αιόλου!

Το παιχνίδι έχει… ανάψει για τα καλά, οι περισσότεροι χαρακτήρες έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνονται και οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίζουν καθημερινά τη αγαπημένο τους αγόρι και κορίτσι στο http://poweroflove.tv !

Έχουν όμως και τη δυνατότητα να στείλουν τα γράμματά τους στο poweroflove@skai.gr  και κάποια να φτάσουν στα χέρια των κοριτσιών και των αγοριών του Power of Love. 

Δείτε το trailer:

Καθημερινά στις 22.00 στον ΣΚΑΪ

Social media:

Facebook

Instagram

X

#PowerOfLoveGR

Πηγή: skai.gr