ΚΑΙΡΟΣ

Power of Love: Μια νέα ένταση φέρνει σκέψεις για αποχώρηση - Δείτε το trailer­­

Η χθεσινή ένταση ανάμεσα στη Νίκη και στη Μαρκέλλα αναστάτωσε αρκετά το σπίτι των κοριτσιών. Απόψε τα δύο κορίτσια προσπαθούν να κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση. Κάτι όμως που μοιράζεται η Μαρκέλλα για τον Δήμο ανάβει νέες φωτιές

POWER OF LOVE 
Με την Κατερίνα Καραβάτου

Η χθεσινή ένταση ανάμεσα στη Νίκη και στη Μαρκέλλα αναστάτωσε αρκετά το σπίτι των κοριτσιών. Απόψε τα δύο κορίτσια προσπαθούν να κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση. Κάτι όμως που μοιράζεται η Μαρκέλλα για τον Δήμο ανάβει νέες φωτιές… Μπορεί αυτή η νέα ένταση να οδηγήσει το ένα από τα δύο κορίτσια εκτός παιχνιδιού; 

Η Σωτηρία πάει για ψώνια και φέρνει από ένα πουκάμισο για κάθε αγόρι. Τι γράφει η κάρτα που συνοδεύει το πουκάμισο του Νίκου; Ο Αργύρης προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα την Κωνσταντίνα. 

Δείτε το trailer­­

Ας γνωρίσουμε κι εμείς καλύτερα το νέο κορίτσι του Power of Love

Κωνσταντίνα Μαγαλιού

Ηλικία: 21 ετών
Πόλη: Λάρισα
Ιδιότητα: Αισθητικός
Ζώδιο: Τοξότης
Η μητέρα της είναι από την Αλβανία και ο πατέρας της από τη Λάρισα, η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα χωριό λίγο έξω από την πόλη. Σπούδασε αισθητική στη Λάρισα όπου μένει πλέον με τη μητέρα της. Το μακιγιάζ είναι το πάθος της ενώ το χόμπι της είναι η ζωγραφική και ειδικά η προσωπογραφία. Δεν της αρέσουν οι εντάσεις και οι τσακωμοί. Η ίδια δηλώνει πως νευριάζει σπάνια.
Let’s talk about love: Δεν έχει μεγάλη εμπειρία από σχέσεις, ονειρεύεται όμως να ζήσει μία ωραία σχέση όπως η αδερφή της! Αναζητά ένα σύντροφο ειλικρινή που θα ξέρει τι θέλει και δε θα φοβάται να της το πει. Της αρέσουν οι δυναμικοί και σοβαροί άντρες που κάνουν την πρώτη κίνηση. Δεν έχει ερωτευτεί αλλά πιστεύει πως όταν συμβεί θα είναι κάτι ωραίο.

Το αγαπημένο τους κορίτσι ή αγόρι μπορεί να ψηφίζει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό στο http://poweroflove.tv . Τα κορίτσια και τα αγόρια περιμένουν τα γράμματα των τηλεθεατών στο poweroflove@skai.gr . 

POWER OF LOVE
Καθημερινά στις 22.00 στον ΣΚΑΪ

Social media:

Facebook

Instagram

X

#PowerOfLoveGR

Πηγή: skai.gr