Τι θα κάνετε σήμερα: Προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου  

  • Οι Waterboys για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Οι Waterboys έχουν ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό και για μια ακόμη φορά επιστρέφουν φέτος, φέρνοντας για πρώτη φορά την ενέργεια, την «αρχαία τους ψυχή», τη μελωδικότητα και τον λυρισμό τους στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2023. Δημιουργήθηκαν στο Εδιμβούργο το 1983 από τον Mike Scott, και η ιστορία τους είναι συνυφασμένη με τη δική του μουσική πορεία. Είναι ταυτισμένη με τις μουσικές αναζητήσεις αυτού του εμπνευσμένου Σκωτσέζου, ο οποίος αποτελεί τη στιχουργική και συνθετική ψυχή του συγκροτήματος, την κατευθυντήρια δύναμη για όλες τις αλλαγές ύφους και μουσικού χαρακτήρα από τις οποίες πέρασε το γκρουπ. Ένα συγκρότημα που με τον χειμαρρώδη λυρισμό του, γέννησε τον όρο Big Music –μια τάση που παραμένει έως σήμερα επίκαιρη. Σήμερα, ο Mike Scott θα βρεθεί ο ίδιος αυτοπροσώπως να παίζει μουσική κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης και προσκαλεί όλους εμάς σε μια διονυσιακή μουσική γιορτή, στην οποία θα παρουσιάσει κομμάτια από όλη την καριέρα των Waterboys.

Πέμπτη 22/6 στις 21:00
30-65€
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

  • Pan Pan και Mazoha στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τεχνόπολη

O Pan Pan και ο Mazoha μοιράζονται για πρώτη φορά τη σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και ετοιμάζουν το απόλυτο καλοκαιρινό live πάρτυ, για χορό μέχρι τελικής πτώσης στο κέντρο της πόλης.

Πέμπτη 22/6 στις 21:00
12, 15€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100, Γκάζι

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr