Perry Mason: Έχουμε το trailer του δεύτερου κύκλου - Δείτε video

Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου

Το HBO κυκλοφόρησε το πλήρες trailer για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του «Perry Mason», της επιτυχημένης αστυνομικής δραματικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Matthew Rhys στον ομώνυμο χαρακτήρα. Η νέα σεζόν υπόσχεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστική και έντονη από την πρώτη, με μια καινούρια υπόθεση που θα φέρει τον Perry αντιμέτωπο με την πόλη.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου, αποκλειστικά στο HBO και το HBO Max.

Το «Perry Mason» βασίζεται στη δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων του Erle Stanley Gardner και το σενάριο και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Jack Amiel και Michael Begler, οι οποίοι θα είναι και οι δύο showrunners της σειράς. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Emmy Matthew Rhys, Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Eric Lange και Justin Kirk. 

Η δεύτερη σεζόν του «Perry Mason»

Στη δεύτερη σεζόν, μήνες μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης Dodson, ο γόνος μιας ισχυρής οικογένειας πετρελαιοπαραγωγών δολοφονείται βάναυσα. Όταν ο εισαγγελέας πηγαίνει στα Hoovervilles της πόλης για να εντοπίσει τους πιο προφανείς υπόπτους, ο Perry, η Della και ο Paul βρίσκονται στο επίκεντρο μιας υπόθεσης που θα αποκαλύψει εκτεταμένες συνωμοσίες και θα τους αναγκάσει να αντιμετωπίσουν τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ένοχος.

Η δεύτερη σεζόν του «Perry Mason» εισάγει αρκετά νέα μέλη του καστ, όπως οι Katherine Waterston, Hope Davis, Jon Chaffin, Fabrizio Guido, Peter Mendoza, Onahoua Rodriguez και Jee Young Han. Η Diarra Kilpatrick, η οποία ενσάρκωσε την Clara Drake στην πρώτη σεζόν, έχει πλέον προαχθεί σε πρωταγωνίστρια.

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά