Οι ταινίες της εβδομάδας: Ο Jason Statham στα σαγόνια του… μεγαλοκαρχαρία προκαλεί το ενδιαφέρον στο νέο κινηματογραφικό μενού

Το sequel του Meg με τον Τζέισον Στέιθαμ, τέσσερα γαλλικά φιλμ ιδανικά για θερινό και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ταινίες αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους  

  • Meg 2: Η Τάφρος

Η καταιγιστική περιπέτεια Meg 2: Η Τάφρος έρχεται για να ξεπεράσει το blockbuster του 2018 και να μεταφέρει τη δράση σε τρομερά ύψη και ακόμη πιο τρομερά βάθη, με πολλούς γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και όχι μόνο. Στην πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού, πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Στέιθαμ με συμπρωταγωνιστή τον κορυφαίο σταρ της δράσης Γου Τζινγκ. 

  • Τα παιδιά των άλλων

Ένα γαλλικό δράμα για το πόσο δύσκολο είναι όταν δένεσαι με Τα Παιδιά των Άλλων, κυκλοφορεί από σήμερα στους κινηματογράφους. Η Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας, ενώ πρωταγωνιστούν οι Βιρζινί Εφιρά, Ροσντί Ζεμ, Κιάρα Μαστρογιάννι, Κάλλι Φερέιρα-Γκονσάλβες.

  • Οι δικοί μου

Άλλο ένα γαλλικό φιλμ με πρωταγωνιστή τον Ροσντί Ζεμ και την έννοια της οικογένειας στο επίκεντρο κάνει πρεμιέρα στα θερινά και τις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα. Με τίτλο «Οι δικοί μου», πρόκειται για την έκτη ταινία του πολυπράγμονα Ροσντί Ζεμ ως σκηνοθέτη, αλλά και την πιο ανάλαφρη στιγμή της φιλμογραφίας του, αφού ξετυλίγει τον περίπλοκο ιστό των σχέσεων μιας οικογένειας που θα μπορούσε να ήταν και η δική μας. 

  • Νοέμβρης

Το εντυπωσιακό θρίλερ του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Cédric Jimenez, με ένα all-star καστ που περιλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ, Jean Dujardin, τους Sandrine Kiberlain, Anaïs Demoustier, Jérémie Renier και Lyna Khoudri, βάζει τους θεατές βαθιά στις υψηλού κινδύνου έρευνες και παρεμβάσεις των Γάλλων αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής, καθώς εργάζονται αντίθετα στο χρόνο, στον απόηχο των επιθέσεων του Νοεμβρίου του 2015, στο Bataclan και σε ολόκληρο το Παρίσι. 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr