Οι ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο - από 12 έως 13 Αυγούστου - σε τηλεόραση και online πλατφόρμες  

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας

Τηλεόραση

  • «Το πράσινο Βιβλίο» του Peter Farrelly: ΣΚΑΪ στις 23.00, Σάββατο 12/08

Πολυβραβευμένη δραματική κομεντί του 2018 που απέσπασε και 3 βραβεία Oscar.  Το 1962 ένας Ιταλοαμερικανός μπράβος (Viggo Mortensen) αναλαμβάνει χρέη σοφέρ ενός Αφροαμερικανού πιανίστα (Mahershala Ali), ο οποίος περιοδεύει στον αμερικανικό Νότο.

  • «Pearl Harbor» του Michael Bay: ΣΚΑΪ στις 21.00, Κυριακή 13/08

Δραματική ταινία εποχής του 2001, βραβευμένη με Oscar. Δυο παιδικοί φίλοι (Ben Affleck, Josh Hartnett)  που υπηρετούν στην αμερικανική πολεμική αεροπορία και είναι ερωτευμένοι με την ίδια νοσοκόμα, βρίσκονται στο Περλ Χάρμπορ τη μοιραία μέρα της επίθεσης των Γιαπωνέζων. Η φιλία τους θα αναγεννηθεί όταν πάρουν μέρος στην επίθεση κατά του Τόκιο.

Πλατφόρμες

  • «Medusa Deluxe» του Thomas Hardiman στο CINOBO

Μια συναρπαστική Βρετανική ταινία μυστηρίου του 2022 σε one-location στυλ, με one-shot σκηνές.  Ένα μυστήριο δολοφονίας διαδραματίζεται σε έναν διαγωνισμό κομμωτικής. Η υπερβολή και η ακρότητα συγκρούονται, καθώς ο θάνατος ενός από τους ανθρώπους του χώρου σπέρνει σπόρους διχασμού σε μια κοινότητα της οποίας το πάθος για τα μαλλιά αγγίζει τα όρια της εμμονής.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr