Οι ταινίες της εβδομάδας που θα δούμε σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας  

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

  • «Lapsis» του Noah Hutton: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Δευτέρα 04/09

Πρεμιέρα στην Cosmote TV για ένα μυστήριο επιστημονικής φαντασίας του 2020. Ένας άντρας που βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο δελεάζεται από μια σκιώδη δουλειά. Όταν, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τη μυστηριώδη εχθρότητα των συναδέλφων του, καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε συναδελφικότητα και πλούτη.

  • «Γυναίκα από Χρυσό» του Simon Curtis: ΣΚΑΪ στις 22.00, Τρίτη 05/09

Ιστορικό δράμα του 2015 με τους Helen Mirren και Ryan Reynolds. Η Μαρία Άλτμαν, μια ογδοντάχρονη Εβραία πρόσφυγας, αναμετράται με την Αυστριακή κυβέρνηση για να ανακτήσει τα έργα τέχνης που πιστεύει ότι ανήκουν δικαιωματικά στην οικογένειά της.

  • «Red» του Robert Schwentke: ΣΚΑΪ στις 21.00, Πέμπτη 07/09

Κωμική περιπέτεια του 2010 με τους Morgan Freeman, Helen Mirren και Bruce Willis. Όταν η ήρεμη ζωή του απειλείται από έναν δολοφόνο υψηλής τεχνολογίας, ο πρώην μυστικός πράκτορας Φρανκ Μόουζες συγκεντρώνει ξανά την παλιά του ομάδα σε μια ύστατη προσπάθεια να επιβιώσει και να αποκαλύψει τους εχθρούς του.

  • «Η Φάλαινα» του Darren Aronofsky: COSMOTE CINEMA1HD στις 22.50, Παρασκευή 08/09

Δραματική ταινία του 2022 με τον Brendan Fraser, που βραβεύτηκε με Oscar για την ερμηνεία του. Ένας απομονωμένος, υπερβολικά παχύσαρκος καθηγητής αγγλικών προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την απομακρυσμένη έφηβη κόρη του. 

Πλατφόρμες

  • «Resident Evil: Welcome to Raccoon City» του Johannes Roberts στο NETFLIX

Μια περιπέτεια τρόμου του 2021, βασισμένη στα ομμώνυμνα παιχνίδια Resident Evil, βρίσκεται στην κορυφή του Netflix. Το 1998, αυτή η origin ιστορία εξερευνά τα μυστικά της μυστηριώδους έπαυλης Spencer Mansion και της κακότυχης Raccoon City, μέσα από μια νύχτα τρόμου.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr