Οι ταινίες της εβδομάδας που θα δούμε σε TV και πλατφόρμες

Και αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουμε τις καλύτερες ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση και σε πλατφόρμες  

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε και εμείς πιστοί στο ραντεβού μας, σας προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες που μπορείτε να δείτε είτε στην τηλεόραση, είτε σε κάποια από τις δημοφιλείς streaming πλατφόρμες. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα είναι πλούσιο, με all-time classic ταινίες, διαχρονικές επιτυχίες, μέχρι blockbusters, αλλά και φεστιβαλικά διαμάντια. 

  • Peter von Kant στο COSMOTE CINEMA 2HD, 16/10 στις 23:45

Δραματική ταινία γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν , Ηθοποιοί: Ντενί Μενοσέ,Ιζαμπέλ Ατζανί,Χαλίλ Μπεν Γκαρμπιά

Υπόθεση: Ένας επιτυχημένος σκηνοθέτης γνωρίζει μέσω μιας μεγάλης ηθοποιού έναν όμορφο νεαρό ταπεινής καταγωγής. Εντυπωσιασμένος από το παρουσιαστικό του, θα του προσφέρει κατάλυμα και την ευκαιρία να μπει στον κόσμο του κινηματογράφου.

  • Aftersun στο COSMOTE CINEMA 1HD, 17/10 στις 23:15

Ταινία

Δραματική ταινία βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Σάρλοτ Γουέλς , Ηθοποιοί: Πολ Μέσκαλ,Φράνκι Κόριο,Σίλια Ρόουλσον-Χολ

Μία από τις καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς στην COSMOTE TV. Υπόθεση: Η 11χρονη Σόφι περνά με τον χωρισμένο πατέρα της ξένοιαστες ημέρες διακοπών σε κάποιο θέρετρο της Τουρκίας. Είκοσι χρόνια μετά, επαναφέρει στη μνήμη της στιγμές αυτού του σημαντικού ταξιδιού… Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

  • Σελιλόιντ Κλόζετ, από 17/10 στο Cinobo

Ταινία

Ρομπ Έπστιν, Τζέφρι Φρίντμαν

Κομβικής και θεμελιώδους σημασίας για την queer κοινότητα, ένα instant classic ντοκιμαντέρ, αποκαλυπτικό για την ορατότητα και την εκπροσώπηση της διαφορετικότητας στην κυρίαρχη κουλτούρα.

 Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr