Οι ταινίες της εβδομάδας που θα δούμε σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε δέκα από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας  

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

  • «Bosch & Rockit» του Tyler Atkins: Πρεμιέρα στο Cosmote CINEMA 1HD στις 21.00, Τρίτη 04/07

Πρεμιέρα στην Cosmote TV για μια οικογενειακή δραματική ταινία του 2022 αυτή την Τρίτη. Ο 14χρονος Rockit (Rasmus King) πιστεύει πως βρίσκεται σε μαγικές καλοκαιρινές διακοπές με τον μπαμπά του Bosch (Luke Hemsworth), ταξιδεύοντας στις ακτές της Αυστραλίας. Ο κόσμος του θα γκρεμιστεί όταν αρχίσει να καταλαβαίνει ότι οι πραγματικοί λόγοι πίσω από το ταξίδι είναι άλλοι: Ο Bosch έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον νόμο και προσπαθεί να ξεφύγει από ένα επικίνδυνο ανθρωποκυνηγητό. Η ταινία εξερευνά έννοιες όπως η συγχώρεση, η αγάπη και ο δεσμός ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

  • «Εντός Ορίων» του Philippe Van Leeuw: ΕΡΤ2 στις 22.00, Τετάρτη 05/07

Συγκλονιστική δραματική ταινία πολέμου του 2017. Ένα διαμέρισμα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας γίνεται καταφύγιο για μια οικογένεια και τους γείτονές της. Από τις γρίλιες των μονίμως σφραγισμένων παραθύρων, η γειτονιά φαίνεται βομβαρδισμένη, εγκαταλειμμένη, επικίνδυνη. Ελεύθεροι σκοπευτές κατοικούν στα χαλάσματα σημαδεύοντας ό,τι κινείται. Όσο ο πόλεμος μαίνεται εκτός, η ζωή μάχεται να συνεχίσει εντός, και η μητέρα της οικογένειας καλείται να πάρει τις πιο ακραίες αποφάσεις για την επιβίωση στο σπίτι.

Πλατφόρμες

  • «Μη χαμηλώνεις το βλέμμα» του Florian Henckel von Donnersmarck στο CINOBO

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr