Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος εξομολογείται τον έρωτά του στη Μάρμω - Δείτε το απόσπασμα

Η Μάρμω έπειτα από παραίνεση του Ανδρέα, δίνει στον Κίτσο μια ευκαιρία να απολογηθεί, αυτά όμως που θα ακούσει από το στόμα του θα την αφήσουν άναυδη…

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ - Απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 19 – Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

Ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) ζητά συγγνώμη από τον Ανδρέα (Α. Χειλάκης) για τη συμπεριφορά του στα εγκαίνια και του ανακοινώνει την πρόθεσή του να επιστρέψει στο Παρίσι.

panueoi

Ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) πουλάει έρωτα στην Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) στην προσπάθειά του να την παραπλανήσει σχετικά με την ανάμειξή του στον φόνο του Ιταλού διπλωμάτη.

Η Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) εκφράζει στον Ισίδωρο (Ν. Χατζόπουλος) τη βεβαιότητά της, πως πίσω από την επίθεση των χωρικών εναντίον της κρύβεται η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη). Ο Ισίδωρος συγκρούεται με τη Χρυσοστόμη και τη διώχνει από το Γραμματικό. 

pantheoi

Η Λιάνα (Ι. Καραμήτρου), καθώς φεύγει από το Γραμματικό, συμφιλιώνεται με τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας) και κολακευμένη συνειδητοποιεί πως το ενδιαφέρον του για εκείνη ξεφεύγει από τα πλαίσια της συγγενικής τους σχέσης.

pantheoi

Τα δυσάρεστα νέα για τη εξαφάνιση του πλοίου με το οποίο είχε μπαρκάρει ο Δημήτρης (Γ. Ίτσιος), αναστατώνουν τη Θάλεια (Β. Διαμαντοπούλου) και τη Μερόπη (Α. Μαξίμου) και ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στην αγωνία τους.

Η Αλέκα (Α. Τίλη) εκφράζει στη Λιάνα ευθέως τον ενδιαφέρον της για τον Στάθη.

Η Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ), έπειτα από παραίνεση του Ανδρέα, αποφασίζει να δώσει στον Κίτσο μια ευκαιρία να απολογηθεί, αυτά όμως που θα ακούσει από το στόμα του Κίτσου θα την αφήσουν άναυδη…

Δείτε το απόσπασμα:

instagram.com/pantheoi.official/

facebook.com/pantheoi.official/

#Pantheoi

Πηγή: skai.gr