Οι αδερφές Όλσεν ξεσπούν: «Νιώθαμε σαν μαϊμούδες»

Υπήρξαν οι πιο διάσημες δίδυμες στον κόσμο και η ζωή τους βρισκόταν συνεχώς μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτό δεν σήμαινε ότι οι ίδιες δεν ζούσαν στο σκοτάδι.

Ο λόγος για τις δίδυμες Όλσεν η καριέρα τους ξεκίνησε πολύ νωρίς χωρίς να το καταλάβουν όταν η μητέρα τους έστειλε μια φωτογραφία τους σε πρακτορείο όταν ήταν μόλις 6 μηνών.

Από τότε μέχρι και πρόσφατα η κάθε του κίνηση βρισκόταν στο προσκήνιο με την Μέρι Κέιτ Όλσεν να παραδέχεται ότι «Νιώθαμε σαν μαϊμούδες στο νούμερο. Κοιτάω παλιές φωτογραφίες μου και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ»

Η Μέρι Κέιτ θυμάται μάλιστα, σύμφωνα με το must, ένα δημοσιογράφο να τις ρωτάει στα 16 τους για την παρθενιά τους. Ακόμα και όταν η Μέρι Κέιτ έπασχε από ανορεξία και έχασε πολλά κιλά ο Τύπος έγραφε ότι άλλαξε το σώμα της λόγο των καταχρήσεων και των ναρκωτικών. Αργότερα για την ανάρρωσή της χρειάστηκε να επέμβει η οικογένειά της και να την στείλει σε κλινική αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών.

Σταμάτησαν τις σπουδές του αφού συμμαθητές τους πουλούσαν προσωπικές τους πληροφορίες σε διάφορα μέσα. Μέχρι που το 2011 άρχισαν να αποσύρονται από την δημόσια ζωή και έκαναν ελάχιστες εμφανίσεις ενώ επικεντρώθηκαν στο brands τους. Αργότερα κατακρίθηκαν όταν νεαρή σχεδιάστρια τις κατηγόρησε ότι την ανάγκαζαν να εργάζεται πολλές ώρες την εβδομάδα χωρίς να αμείβεται και κατέληξε στο νοσοκομείο με αφυδάτωση όταν κουβάλησε μόνη φορτίο με ρούχα κάτω από 40 βαθμούς Κλεσίου.

Πιο πρόσφατα η Μέρι Κέιτ χώρισε με τον σύζυγό της και αυτός της έδωσε προθεσμία για να αδειάσει το διαμέρισμά τους από τα πράγματά της. Αυτή την στιγμή οι αδελφές μένουν μαζί

Πηγή: must