ΚΑΙΡΟΣ

Ο Suga των BTS ορίστηκε πρεσβευτής του NBA

«Η μουσική και το μπάσκετ είναι κοινά πάθη μου από τότε που ήμουν μικρός», ανέφερε το μέλος των superstar της K-pop 

Το NBA, η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το μέλος των BTS, Suga είναι ο νέος πρεσβευτής της. Χθες το NBA κυκλοφόρησε βίντεο με τον Suga στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, όπου το είδωλο της K-pop αποκαλύπτει ότι «είναι περήφανος που ανακοινώνει ότι έγινε πρεσβευτής του NBA».

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, καθώς αγαπώ το μπάσκετ από μικρός. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα υπάρξουν περισσότερα με το ΝΒΑ» αναφέρει στο βίντεο. Το κλιπ περιλαμβάνει επίσης στιγμιότυπα με τον Suga σε αγώνες του ΝΒΑ, καθώς και να φωτογραφίζεται με διάφορους παίκτες.

«Η μουσική και το μπάσκετ είναι κοινά πάθη μου από τότε που ήμουν μικρός μου και είναι όνειρο να ορίζομαι πρεσβευτής του NBA» ανέφερε το μέλος των superstar της K-pop σε δελτίο τύπου, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα επισημοποιήσω τη σχέση μου με το ΝΒΑ και ανυπομονώ να μοιραστώ κάποιες συναρπαστικές συνεργασίες που έχω προγραμματίσει με την Ομοσπονδία τους επόμενους μήνες».

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του ΝΒΑ, ο Suga πρόκειται να συμμετάσχει σε πολλές πρωτοβουλίες το υπόλοιπο της σεζόν 2022-2023 του ΝΒΑ και θα παρακολουθήσει αγώνες σε εκδηλώσεις στις ΗΠΑ και την Ασία. Επιπλέον, το NBA πρόκειται επίσης να συνεργαστεί με τον Suga σε ορισμένες από τις επερχόμενες συναυλίες του για την υποστήριξη του ντεμπούτου σόλο άλμπουμ του «D-Day».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: NBA