My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Λογομαχίες, κλάματα αλλά και άφθονο στυλ- Δείτε βίντεο

Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με την εμφάνιση της Ντένης, η οποία παρακολούθησε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Το νέο επεισόδιο του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ ήταν για ακόμα μία φορά γεμάτο στυλ και προτάσεις μόδας. Δεν έλειψαν όμως, και οι στιγμές έντασης, αλλά και τα ξεσπάσματα.

Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με την εμφάνιση της Ντένης, η οποία παρακολούθησε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στις βαθμολογίες ξεχώρισε αυτή της Χριστίνας, η οποία έβαλε δύο στη συμπαίκτριά της, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους. Όπως επεσήμανε η Ντένη, η Χριστίνα επιδιώκει να της χαλάει πάντα το βαθμό, ενώ επίσης την κατηγόρησε πως θέλει να «κλέβει» το χρόνο της και να προκαλεί εντυπώσεις. Από την άλλη πλευρά, η Χριστίνα της απάντησε χαρακτηριστικά: «Α μωρέ γατούλα», και θύμισε τις παλιές «ένδοξες» στιγμές της Ραμόνα Βλαντή.

 

Ιδιαίτερη ένταση στο πλατό προκάλεσε και η εμφάνιση της Μορτασία, η οποία πήγαινε σε φεστιβάλ κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, η Διονυσία ανέφερε πως το σύνολο που επέλεξε η συμπαίκτριά της δεν είναι βολικό για το μέρος που πηγαίνει, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να κατέβει ηλικιακά 15 χρόνια για να καταφέρει να συνεννοηθεί μαζί της. Στη διαμάχη μεταξύ των δύο, μπήκε στη συνέχεια και η Γεωργία με τη Χριστίνα και οι τόνοι ανέβηκαν με κεντρικό θέμα τη βαθμολογία και τις συμμαχίες μεταξύ κάποιων παικτριών.

 

 

Εντύπωση προκάλεσε από την άλλη, το concept της Χριστιάννας στην Κατερίνα Καραβάτου.

Ειδικότερα, ο αγαπημένος της παίκτριας τής αγόρασε ένα κάμπριο, διότι ένιωθε στεναχωρημένη.

Όπως ανέφερε με χιουμοριστικό τρόπο η παρουσιάστρια, δεν της έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο! Καθόλου ωστόσο, ενθουσιασμένη με το concept δεν ήταν η Ντένη. «Θα έβαζα 5 αν κρατούσε στάμνα και πήγαινε για casting η Μαριγούλα στο χωριό», ανέφερε χαρακτηριστικά αντικρίζοντας την εμφάνιση της Χριστιάννας.

Στη συνέχεια του διαγωνισμού, η Αμάντα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα, όταν ο Δημήτρης Σκουλός τη ρώτησε αν είναι καλά. Η ίδια ανέφερε ότι έχει πιεστεί ιδιαίτερα με τις βαθμολογίες και τις αψιμαχίες μεταξύ των παικτριών. Ο κριτής ωστόσο, της επεσήμανε ότι δε θα πρέπει να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της και θα πρέπει να παραμείνει η «Αμάντα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις». «Αγαπάω που λες ό,τι νομίζεις», ανέφερε από την άλλη, η Σοφία Χατζηπαντελή στην Αμάντα, με την παίκτρια να της απαντά πως ως πολύ μεγαλύτερή της, τη συμβουλεύει πάντα να μιλάει.

Ο διαγωνισμός έκλεισε με την τελική βαθμολογία και νικήτρια αναδείχθηκε η Διονυσία, η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία της ημέρας, πηγαίνοντας με το σύνολό της να διδάξει τη σωστή διαχείριση των social media. Πέρα από τα θετικά σχόλια βέβαια, έλαβε και την αρνητική κριτική της Μορτασία, η οποία επεσήμανε ότι η εμφάνισή της δεν είναι η κατάλληλη για διδασκαλία, καθώς θα αποπροσανατολίζει το ακροατήριό της.

Πηγή: skai.gr