My style Rocks στον ΣΚΑΪ: Η «πρωταγωνίστρια», οι ενδιαφέρουσες παρουσίες και οι απογοητεύσεις

Το σόου έχει φτάσει σε κρίσιμη καμπή, καθώς οι απαιτήσεις των κριτών είναι υψηλές, ο ανταγωνισμός δυνατός και κάθε βαθμός μετράει.

Βήματα μπροστά ή στασιμότητα στο My style Rocks στον ΣΚΑΪ;

Αυτό ήταν το σημαντικότερο ερώτημα από το επεισόδιο της Παρασκευής (21/4)το τελευταίο πριν από το μεγάλο gala.

Το σόου έχει φτάσει σε κρίσιμη καμπή, καθώς οι απαιτήσεις των κριτών είναι υψηλές, ο ανταγωνισμός δυνατός και κάθε βαθμός μετράει.

«Πρωταγωνίστρια» του επεισοδίου ήταν αναμφίβολα η Emilia Vodos.

Η παίκτρια βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε ότι εκείνη παρουσιάζει στο πλατό σύνολα τα οποία παίρνει έτοιμα από βιτρίνες, με τον Στέλιο Κουδουνάρη, εμφανώς απογοητευμένο, να της λέει «Σύνελθε!».

Η παίκτρια υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι έχει κουραστεί να βλέπει τις προσπάθειές της να μένουν χωρίς αντίκρυσμα, δίχως να αρνείται τις κατηγορίες εναντίον της.

Από τις πλέον ενδιαφέρουσες εμφανίσεις ήταν αυτή της Σελένης Φωτιάδη.

Η παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό ως συγγραφέας παιδικών βιβλίων και δίχασε τόσο τις υπόλοιπες συμμετέχουσες, όσο και την κριτική επιτροπή.

Σε κάποια μάτια φάνηκε σαν να υποδύεται ρόλο, ενώ σε άλλα ήταν 100% εντός κόνσεπτ.

Γενικά, το επεισόδιο δεν είχε ιδιαίτερες εντάσεις, με την κριτική επιτροπή να... απολαμβάνει τη σχετική ηρεμία. Τα νερά ήρθε να ταράξει η Ειρήνη Παπαβασιλείου με άλλη μια ιδιαίτερη εμφάνισή της.

Στο διαγωνιστικό μέρος, η Αναστασία Σαμαρά έχει μπει πολύ δυνατά στον διαγωνισμό ήδη από την πρώτη της εβδομάδα.

Το πολύχρωμο σύνολό της άρεσε σε συμπαίκτριες και κριτική επιτροπή, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να την βαθμολογεί με "4". Κάπως έτσι, αναδείχθηκε σε νικήτρια της ημέρας και κέρδισε έναν επιπλέον βαθμό ενόψει του gala της Δευτέρας (24/4).

Πηγή: skai.gr