ΚΑΙΡΟΣ

My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Η εκθαμβώτικη Νικόλ, τα κλάματα της Χριστιάννας και το «βούρλο» της Βασιλικής

Oι διαγωνιζόμενες έπρεπε να ανταποκριθούν σε μια συγκεκριμένη θεματολόγια, το ανδρόγυνο look και αυτή που κέρδισε τους "coaches" ήταν η Νικόλ Δεσποτοπούλου.

Οι παίκτριες του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ προσπάθησαν για ακόμη ένα επεισόδιο να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις στυλιστικές τους επιλογές και ορισμένες εξ'αυτών τα κατάφεραν.

Σήμερα (21/02) οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να ανταποκριθούν σε μια συγκεκριμένη θεματολόγια, το ανδρόγυνο look και αυτή που κέρδισε τους "coaches" ήταν η Νικόλ Δεσποτοπούλου. 

Η νεαρή παίκτρια φόρεσε γραβάτα, ένα λαμπερό τοπάκι, σακάκι και ένα φαρδύ παντελόνι. Όλα αυτά έδεναν άψογα μεταξύ τους και για αυτό αναδείχθηκε και νικήτρια της ημέρας. 

Όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη ένα επεισόδιο δεν έλειψαν οι διαμάχες, τα κλάματα και οι βαριές κουβέντες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Αρχικά, Emilia και Ρέινα ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με την πρώτη να βάζει τις φωνές και να λεέι στην συμπαίκτρια της "τελείωσε η κουβέντα, φιλάκια".

Στην συνέχεια τα πράγματα ηρέμησαν μέχρι την κριτική της Emilia Vodos. Εκεί τα "αίματα άναψαν" και το πλατό "πήρε φωτιά". Τα κορίτσια άρχισαν να κατηγορούν το ένα το άλλο για "μαγείρεμα" όσον αφορά στις βαθμολογίες και η Βασιλική μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της, αποκαλέσε την Χριστιάννα βούρλο. 

Τότε τόσο η κριτική επιτροπή, όσο και η παρουσιάστρια του My Style Rocks έγιναν έξαλλοι.

Η Κατερίνα Καρβάτου είπε ότι αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε συγκεκριμένα:  "Εδώ μέσα δεν θα λέτε τέτοιες λέξεις, όλα έχουν και ένα όριο. Στα σπίτια σας αυτά". 

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εντάσεις δεν έχουν τελειώσει. Θα μπορέσουν να συμφίλιωθουν κάποια στιγμή τα κορίτσια;  

Πηγή: skai.gr