ΚΑΙΡΟΣ

My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Ανταλλαγές βαθμών και διαφωνίες με κλάματα- Δείτε βίντεο

Η πρώτη παρατήρηση έγινε με αφορμή την εμφάνιση της Ρέινας, η οποία έλαβε μεγάλη βαθμολογία από συμπαίκτριές της. 

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε από το επεισόδιο της Δευτέρας 6 Μαρτίου του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Αυτό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι τρεις κριτές επεσήμαναν μοτίβα στις βαθμολογίες των κοριτσιών αφήνοντας υπονοούμενα για τυχόν υποομάδες που κάνουν «ανταλλαγές» πόντων μεταξύ τους.

Η πρώτη παρατήρηση έγινε με αφορμή την εμφάνιση της Ρέινας, η οποία έλαβε μεγάλη βαθμολογία από συμπαίκτριές της.

Αυτή η εξέλιξη προξένησε την έντονη απορία του Στέλιου Κουδουνάρη, ο οποίος ρώτησε για τυχόν «συμφωνία» μεταξύ των παικτριών.

Το δεύτερο «χτύπημα» ήρθε από τον Δημήτρη Σκουλού, αυτή τη φορά αναφορικά με την Όλγα. Στην περίπτωση αυτή, ήταν οι χαμηλές βαθμολογίες που προκάλεσαν εντύπωση. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός άφησε «καρφιά» λέγοντας «να πάμε σε οφθαλμίατρο αν αυτή η εμφάνιση θεωρείται για 1 ή 2».

Η Βασιλική έλαβε για άλλη μια φορά αρνητικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

«Είμαι με το ένα πόδι έξω γιατί δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα. Νιώθω ότι κατεβάζω την εικόνα μου, ότι δημιουργώ πρόβλημα στη δουλειά μου». Μάλιστα, αναρρωτήθηκε αν έχει κάνει «λάθος» που δήλωσε συμμετοχή στο σόου βάζοντας και τα κλάματα.
 

Στη συνέχεια, η Βασιλική είχε ένα «θερμό» επεισόδιο με τη Χριστιάννα, κατηγορώντας την ότι είναι ψευδείς οι ισχυρισμοί της ότι σκέφτεται μόνη της τις εμφανίσεις της.

«Δεν είναι ωραίο Χριστιάννα μου για έναν πόντο παραπάνω να πούμε ψέματα. Με τα ψέματα και το να κατεβαίνουν κορίτσια στην τριάδα… Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται».

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, η Emilia Vodos κατέπληξε για άλλη μια φορά συμπαίκτριες και κριτική επιτροπή, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία με αποτέλεσμα να αναδειχθεί σε νικήτρια της ημέρας.

Πηγή: skai.gr