ΚΑΙΡΟΣ

My Style Rocks: Σπαρακτικές ιστορίες και εμφανίσεις που «κόβουν την ανάσα» στο φαντασμαγορικό gala

Οι παίκτριες κλήθηκαν να εμπνευστούν από εμφανίσεις του μουσικού διαγωνισμού και να παρουσιάσουν πρωτότυπα looks με σκοπό να αποσπάσουν το πολυπόθητο... πεντάρι

Με ιστορίες που έκαναν τους πάντες στο πλατό να κλάψουν, αλλά και εμφανίσεις που «ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη» ολοκληρώθηκε το φαντασμαγορικό gala του My Style Rocks που είχε θέμα τη Eurovision. Οι παίκτριες κλήθηκαν να εμπνευστούν από εμφανίσεις του μουσικού διαγωνισμού και να παρουσιάσουν πρωτότυπα looks με σκοπό να αποσπάσουν το πολυπόθητο... πεντάρι.

Η Όλγα Κοτλιδά επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ουκρανία με μια εμφάνιση που απέτιε φόρο τιμής στα θύματα των πολέμων. Ωστόσο, το look της δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει. Ακούγοντας τα αρνητικά σχόλια από τον Δημήτρη Σκουλό, δε μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της: «Ξέρετε πόσο καιρό είμαι στην Αθήνα; Είμαι έναν χρόνο. Κάνω αυτή τη δουλειά ως freelancer έναν χρόνο μόνη μου. Και ξέρετε πώς κατέβηκα; Με μία βαλίτσα», ανέφερε, κλαίγοντας με λυγμούς στην αγκαλιά του κριτή, συγκινώντας τόσο την Κατερίνα Καραβάτου όσο και τις υπόλοιπες παίκτριες.
 

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η εμφάνιση της Ίριδας Παπουτσή η οποία επέλεξε να εκπροσωπήσει τη Σουηδία. Το τραγούδι της ήταν γεμάτο αλληγορίες, με την ίδια να εμφανίζεται ως γοργόνα που έχει πιαστεί σε δίχτυα και δεν μπορεί (ή και δεν θέλει) να ξεφύγει. Όπως και στην περίπτωση της Όλγας, ο Δημήτρης Σκουλός δεν ενθουσιάστηκε με αποτέλεσμα η Ίριδα να ξεσπάσει σε κλάματα.

 Ωστόσο, τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη Χριστιάννα Κατσιέρη. Επιλέγοντας ένα σύνολο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, η εντυπωσιακή fashionista ανέβηκε στην πασαρέλα του My Style Rocks εκπροσοπώντας τη Μολδαβία, χώρα καταγωγής της μητέρας της. Η Κατερίνα Καταβάτου δεν μπορούσε να βρει λόγια για να μιλήσει, την ώρα που τα σαγόνια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «έπεσαν» στο πάτωμα.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Σελένη Φωτιάδη, η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Αντίθετα, στην τελευταία τριάδα βρέθηκαν η Χριστιάννα Κατσιέρη, η Ειρήνη Καζάκη και η Χαρα Παπαδοπούλου. Οι παίκτριες έσωσαν την πρώτη, οι κριτές την δεύτερη, με αποτέλεσμα η Χαρά να αποχωρήσει από το My Style Rocks.

Πηγή: skai.gr