Κλείσιμο

My Style Rocks: Η Μορτασία εντυπωσίασε και είναι η νικήτρια του task «Last Summer Party»! - Δείτε βίντεο

“Last Summer Party” το task της ημέρας για στην τρίτη ημέρα από την πρεμιέρα του “My Style Rocks”, με τις διαγωνιζόμενες να “κοντράρονται” για να σπάσουν το σερί της Απολλεών

Στο σημερινό επεισόδιο του “My Style Rocks”, η Μορτασία εντυπωσίασε με την εμφάνιση της με θέμα “Last Summer Party”, με την ίδια να αναδεικνύεται σε νικήτρια της ημέρας. Δεν έλειψαν ούτε τα ευτράπελα, με τις Διονυσία και Χριστίνα να λογομαχούν.

“Last Summer Party” το task της ημέρας για στην τρίτη ημέρα από την πρεμιέρα του “My Style Rocks”, με τις διαγωνιζόμενες να “κοντράρονται” για να σπάσουν το σερί της Απολλεών. 

Από νωρίς άρχισαν… “τα όργανα” με την πασαρέλα της Γεωργίας να προκαλεί προστριβή με τις υπόλοιπες παίκτριες με αφορμή τις επιλογές της ίδιας.

Η Ελεάνα κινήθηκε σε ρηχά “νερά” συγκεντρώνοντας τη βαθμολογία της τάξης του 6.3, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να υπογραμμίζει πως βρήκε βαρετή την εμφάνιση της.

Στη συνέχεια ένταση προκλήθηκε ανάμεσα σε Διονυσία και Χριστίνα. Η δεύτερη δεν εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της πρώτης, με τη Διονυσία να τονίζει πως οι επιλογές της, άρεσαν στην ίδια και πως ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει.

Η Σοφία Χατζηπαντελή στη συνέχεια θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα, μίλησε στη Χριστίνα λέγοντας της πως μίλησε άσχημα.

Η εμφάνιση της Μορτασίας ήρθε για να αφήσει πίσω τις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί, με την ίδια και το μαύρο look της να εντυπωσιάζουν άπαντες στο πλατό. Η εμφάνιση της συγκέντρωσε 9.7 βαθμούς, παίρνοντας τη νίκη για σήμερα.


Πηγή: skai.gr