My Style Rocks: Η Φλίνστοουν Ηλιάνα, το «influencing» και το παράπονο της Όλγας - Δείτε βίντεο

Αύριο στις 18:10 στον ΣΚΑΪ


Με ένα ακόμα ιδιαίτερο look εμφανίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο show. Η Κατερίνα Καραβάτου περιέγραψε το σοκ που βίωσε όταν την είδε στο καμαρίνι και εκείνη της έδωσε αφοπλιστική απάντηση για το «Φλίνστοουν» look της!


Σε έναν άγραφο νόμο που διέπει τα ριάλιτι αναφέρθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο κριτής με αφορμή το κόνσεπτ της Όλγας βρήκε το πάτημα και ανέφερε πως όλες οι κοπέλες που βρίσκονται στο show, έχουν στόχο να γίνουν influencers. Η Όλγα είχε την ατυχία να στέκεται απέναντί του εκείνη την ώρα, ωστόσο δεν αρνήθηκε ότι όντως ο λόγος που είναι στο παιχνίδι είναι η προβολή και το influencing. Τα υπόλοιπα κορίτσια αρκέστηκαν σε αμήχανα γελάκια, σαν να παραδέχονται πως η παρατήρηση του κριτή ισχύει. 
 

Πανικός επικράτησε την ώρα της βαθμολογίας της Ειρήνης Καζάκη. Η παίκτρια επέλεξε κομμάτια που στα μάτια της Όλγας έμοιαζαν πολύ απλά και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό ζήτησε εξηγήσεις από τους κριτές, όμως σαφή απάντηση δεν πήρε. Οι κριτές της είπαν ότι τα κριτήριά της είναι υποκειμενικά και καλό θα ήταν να δίνει περισσότερη βάση στη γνώμη τους. 
 

Πηγή: skai.gr