My Style Rocks: Η Ειρήνη ψάχνει τι χρονιά έχουμε και η Μέλντα λέει… τα δικά της

Η παίκτρια υπερασπιζόμενη το σύγχρονο κατά την ίδια look της επέμεινε ότι πρόκειται για κομμάτια που φοριούνται εύκολα το 2023, και αμέσως αφού ξεστόμισε τη χρονιά έσπευσε να ρωτήσει την Κατερίνα Καραβάτου αν είναι όντως το 2023

Αμήχανη σιγή επικράτησε στο πλατό την ώρα που κρινόταν η εμφάνιση της Ειρήνης Καζάκη. Η παίκτρια υπερασπιζόμενη το σύγχρονο κατά την ίδια look της επέμεινε ότι πρόκειται για κομμάτια που φοριούνται εύκολα το 2023, και αμέσως αφού ξεστόμισε τη χρονιά έσπευσε να ρωτήσει την Κατερίνα Καραβάτου αν είναι όντως το 2023 και δεν έχει μπερδευτεί. Η Κατερίνα απάντησε: «Έτσι ξέρω», ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης αδυνατούσε να δεχθεί αυτό που άκουσε. 

Ένταση επικράτησε όταν ήρθε μπροστά στους κριτές η Μέλντα Σαΐνη. Η παίκτρια ρωτήθηκε από τους κριτές για την προέλευση των κομματιών που επέλεξε και απάντησε ότι ήταν από διαφορετικά μαγαζιά και διαφορετικών εταιρειών. Για κακή της τύχη όμως οι κριτές γνώριζαν ήδη ότι το σύνολο που φορούσε προτείνονταν ακριβώς έτσι από σχεδιάστρια, και δεν αποτελούσε σύνθεση. Η Μέλντα προσπάθησε να μαζέψει το προφανές ψέμα της, όμως οι κριτές φάνηκαν να έχουν κουραστεί αν ακούν τις δικαιολογίες της. 

Πηγή: skai.gr