Εντυπωσιακές εμφανίσεις, υψηλές βαθμολογίες, αλλά και κόντρες στην πρεμιέρα του My Style Rocks

Νικήτρια της πρώτης ημέρας αναδείχθηκε η εντυπωσιακή Απολλεών, η οποία κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμόλογια της επιτροπής

Η πρεμιέρα του My Style Rocks μας σύστησε  τις 10 νέες παίκτριες,  την παράσταση ωστόσο έκλεψε η «νέα» της κριτικής επιτροπής, Σοφία Χατζηπαντέλη, τόσο με την εκθαμβωτική της εμφάνιση, όσο και με τις ατάκες της.

Νικήτρια της πρώτης ημέρας αναδείχθηκε η εντυπωσιακή Απολλεών, η οποία κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμόλογια της επιτροπής, αλλά και των συμπαικτριών της, πηγαίνοντας να παραδώσει βραβείο, ως νικήτρια της Eurovision.

Μία από τις παίκτριες που ξεχώρισαν ήταν και η Μορτασία, η οποία μετά το τέλος της πασαρέλας της και ενώ είδε την βαθμολογία των κοριτσιών, δήλωσε πως «αυτές που ξέρουν, βαθμολογούν ανάλογα...» 

Την ίδια ώρα, η Διονυσία Κουκίου ρώτησε την Γεωργία, με αφορμή ένα σχόλιο της δεύτερης σχετικά με τις απομιμήσεις, αν έχει «μαιμούδες» - τσάντες στην ντουλάπα της, αποκαλύπτοντας πως οι δυό τους γνωρίζονται από το παρελθόν καθώς κατάγονται από την Πάτρα.

Μία ακόμα κόντρα εξελίχθηκε όταν η Χριστίνα Μπίτα δέχθηκε κριτική από τη Διονυσία και την Αμάντα, με τη δεύτερη μάλιστα να της λέει πως «ξεκινάει ένα beef», λόγω των χαμηλών βαθμολογιών. 

Πηγή: skai.gr