Majesty Queen: Το μουσικό αφιέρωμα για τους Queen επιστρέφει στο City Garden

Το αυθεντικό Βρετανικό musical tribute για τους Queen, «Majesty Queen» έρχεται στο City Garden Festival  

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έρχεται στο CT Garden, το μεγαλύτερο αφιέρωμα στους Queen που έγινε ποτέ.  Το Majesty Queen είναι το αυθεντικό Βρετανικό musical tribute για τους Queen. Όπως το χαρακτήρισαν κοινό και κριτικοί είναι «Ένα από τα καλύτερα αφιερώματα στον κόσμο για ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο».

Majesty Queen

Κι αυτό γιατί στο Majesty Queen πρωταγωνιστής είναι ο μουσικός και ηθοποιός Seth Daniels, ο οποίος φημίζεται για την μοναδική του ενέργεια πάνω στη σκηνή και τις σπουδαίες φωνητικές του δυνατότητες. Με την σχολαστική του ματιά και την αγάπη του για την λεπτομέρεια, ξαναφέρνει για λίγο τον Φρέντι μπροστά μας, με τρόπο που κανένας άλλος καλλιτέχνης αφιερώματος δεν έχει κάνει πριν.

Το Majesty Queen εδώ και μια δεκαετία κάνει τον γύρο του κόσμου και ενθουσιάζει όλους τους θαυμαστές του μοναδικού ροκ συγκροτήματος που μας χάρισε μια από τις σπουδαιότερες φωνές της ροκ μουσικής, τον ανεπανάληπτο Φρέντι Μέρκιουρι που ξεχώριζε όχι μόνο για την φωνή του, αλλά και για την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, με την οποία κατάφερε να συνδυάσει θεατρικότητα, ερμηνεία και ταλέντο.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr