Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Το GNTM το θεωρώ εκμετάλλευση»

Δεν έχει και την καλύτερη άποψη για το reality της μόδας

Τη φημολογούμενη επιστροφή του GNTΜ στους τηλεοπτικούς δέκτες τη σεζόν που έρχεται σύμφωνα με αποκλειστικές τους πληροφορίες, συζήτησαν σήμερα στο Summer’s Cool και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που επέστρεψε από το Άμστερνταμ και βρέθηκε από το αεροδρόμιο στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει με τη Μαριάντα Πιερίδη είχε αρκετές ενστάσεις που δεν δίστασε να πει:

«Νωρίς το… ξυπνάνε το project, ήθελε λίγο ακόμα. Δεν το άφηναν να ξεκουραστεί τρία-τέσσερα χρόνια ακόμα; Τι νόημα έχει να κάνεις all-star κύκλο σε ένα ριάλιτι που υποτίθεται ότι έχει ήδη αναδείξει κάποια μοντέλα; Να τα αναδείξει ξανά; Γιατί δεν κάνουν τότε ένα GNTM Second Chance;», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για να πάρει θέση υπέρ του GNTM η Μάρτζυ Λαζάρου: «Στις δοκιμασίες, όταν αποχωρούσαν τα μοντέλα, δεν ήταν καλές οι λήψεις τους. Γιατί τώρα να μην τους δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία; Το πιστεύω αυτό», τόνισε από την πλευρά της η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Καλή επιτυχία… εγώ έχω πάρα πολλές ενστάσεις για το συγκεκριμένο ριάλιτι. Ύψιστη εκμετάλλευση της – ας πούμε – ομορφιάς. Το θεωρώ εκμετάλλευση αλλά θα το συζητήσουμε όταν βγει στον αέρα και εάν εμείς είμαστε κάπου» συμπλήρωσε ο Λάμπρος κλείνοντας το θέμα.

Πηγή: womenonly