ΚΑΙΡΟΣ

Ξανά αντιδράσεις για τη «Μικρή Γοργόνα» - Η Disney προσέλαβε πορνοστάρ για την παιδική ταινία

Ο Stefano Tomadini, ο οποίος συμμετέχει στην ταινία, πρωταγωνιστούσε σε ερωτικές ταινίες 

Η παιδική ταινία «Η μικρή γοργόνα» συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις, παρόλο που έχει σημειώσει επιτυχία στο box office. Αρχικά, υπήρξε το ζήτημα της επιλογής έγχρωμης ηθοποιού για τον ρόλο της Ariel, της πρωταγωνίστριας γοργόνας, που στην ταινία του 1998 ήταν λευκή και κοκκινομάλλα.

Τώρα μια άλλη διαμάχη ξέσπασε με τον ηθοποιό Stefano Tomadini, ο οποίος υποδύεται έναν από τους τρίτωνες στη «Μικρή Γοργόνα». Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω ηθοποιός έχει παρελθόν σε ταινίες για ενήλικες, και συγκεκριμένα σε ταινίες με περιεχόμενο για ομοφυλόφιλους, όπου έφερε το όνομα «Dante Ferrari».

Ο 24χρονος ηθοποιός κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των υπεύθυνων του κάστινγκ, οι οποίοι έψαχναν για «πραγματικά σέξι άντρες μοντέλα» και δεν δίστασαν να πάρουν τον ηθοποιό, εν αγνοία της εμπλοκής του στη βιομηχανία του πορνό. Η Disney αντιμέτωπισε αντιδράσεις για αυτή την επιλογή του ηθοποιού, ιδιαίτερα καθώς η «Μικρή Γοργόνα» είναι μια ταινία που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό, η Paloma Faith, τραγουδίστρια και ηθοποιός σε σειρές όπως οι «Pennyworth» και «Dangerous Liaisons», ήταν ιδιαίτερα «καυστική» για την ιστορία της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ως μητέρα κοριτσιών δεν θέλω τα παιδιά μου να πιστεύουν ότι είναι ‘’εντάξει’’ να εγκαταλείψεις τη φωνή σου και τις δυνάμεις σου για να αγαπήσεις έναν άντρα», ανέφερε η Faith στην ανάρτησή της στο Instagram που έχει πλέον διαγραφεί και την οποία εντόπισε η «Metro». «Τι σκ…. Είναι αυτό; Δεν είναι καθόλου αυτό που θέλω να διδάσκω στις γυναίκες της επόμενης γενιάς». 

Πηγή: skai.gr