ΚΑΙΡΟΣ

Kate Hudson: Γιόρτασε στην μπανιέρα της την Εθνική Ημέρα Βότκας

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η διάσημη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην προώθηση της μάρκας αλκοολούχων ποτών της

Η Κέιτ Χάντσον πήγε την ιδέα του «wet bar» ακόμα πιο πέρα, χαλαρώνοντας με ένα κοκτέιλ σε μια μπανιέρα, χωρίς νερό... Η 44χρονη ηθοποιός, η οποία εθεάθη στο Λος Άντζελες με την κόρη της Rani, «ανέβασε» μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία της στο Instagram, που την έδειχνε να απολαμβάνει το μαρτίνι της, ενώ βρισκόταν στην μπανιέρα της. 

«Επαναπροσδιορίζοντας το wet bar την Εθνική Ημέρα Βότκας (εορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου)», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της, προσθέτοντας emojis μπανιέρας και μαρτίνι. Η διάσημη ηθοποιός  ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, το οποίο σχολιάστηκε από τους θαυμαστές της. 

Η Κέιτ Χάντσον τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην προώθηση της μάρκας αλκοολούχων ποτών της. Στην ιστοσελίδα της King St. Vodka υποστηρίζει ότι η ιδέα για το εκλεκτό ποτό παρουσιάστηκε κάποια στιγμή στο παρελθόν, όταν έφτιαχνε μαρτίνι για τις ανάγκες ενός πάρτι, αλλά διαπίστωσε ότι δεν ήταν 100% ευχαριστημένη με τις επιλογές βότκας που είχε στη διάθεσή της.

Αφού αναρωτήθηκε αν κάποια από αυτές τις βότκες είχε φτιαχτεί από γυναίκες, η ηθοποιός αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της μάρκα βότκας. Ο ιστότοπος της μάρκας καυχιέται ότι η King St. Vodka αποστάζεται επτά φορές σε εγκαταστάσεις στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, πριν φιλτραριστεί.

Πηγή: skai.gr