ΚΑΙΡΟΣ

Joe Pickett: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του δεύτερου κύκλου - Δείτε το teaser

Η σειρά επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της, την Κυριακή 4 Ιουνίου

Η τηλεοπτική σειρά «Joe Pickett», η οποία είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω της COSMOTE TV PLUS, επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της, την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Ο χαρακτήρας του Joe Pickett έχει πολεμήσει με τρομοκράτες, δολοφόνους και διεφθαρμένους αξιωματούχους στο αχανές τοπίο του Ουαϊόμινγκ για 20 χρόνια. Παρά το γεγονός ότι παρουσιάζεται σε σχεδόν 24 μυθιστορήματα από τον συγγραφέα των μπεστ σέλερ των New York Times, CJ Box, χρειάστηκαν τουλάχιστον τέσσερις προσπάθειες για να μεταφερθούν οι ιστορίες του φύλακα στη μικρή οθόνη.

Δείτε το teaser του νέου κύκλου

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε, μεταξύ άλλων, τους ηθοποιούς Michael Dorman, Julianna Guill, Skywalker Hughes, Zebastin Borjeau, Oliver Mandelcorn, Brendan Fletcher, Patrick Gallagher, Chad Rook και Kyle Mac. 

Η υπόθεση του «Joe Pickett»
Η καθημερινότητα του επιθεωρητή/φύλακα άγριας ζωής Τζο Πίκετ είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς περιηγείται μαζί με την οικογένειά του, μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πολιτικό και κοινωνικο-οικονομικό κλίμα, γεμάτο από ίντριγκες, ανταγωνιστές και αντικρουόμενα συμφέροντα, σε μια μικρή αγροτική πόλη στο Γουαϊόμινγκ. Εμποτισμένη από πλούσια ιστορία, επιβλητικά φυσικά τοπία και αναρίθμητες μορφές άγριας ζωής, η περιοχή μέσα στις αχανείς εκτάσεις της, κρύβει δεκαετίες από σχέδια και μυστικά, που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. 

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά