ΚΑΙΡΟΣ

O Jared Leto εμφανίστηκε με στολή γάτας στο Met Gala – Δείτε video και φωτογραφίες

Γάτα ντύθηκε και η ράπερ Doja Cat, τιμώντας -αν μη τι άλλο- το όνομά της

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και μουσικός, Τζάρεντ Λέτο, εμφανίστηκε στο Met Gala φορώντας ένα κοστούμι γάτας, προς τιμήν της Choupette (της διάσημης γάτας του Karl Lagerfeld), η οποία ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο διάσημο γκαλά. 

Ο Τζάρεντ Λέτο, έκλεψε τις εντυπώσεις και με τη δεύτερη εμφάνισή του, η οποία ήταν το ίδιο εμπνευσμένη. Σε αυτή επέλεξε να «μεταμορφωθεί» σε Καρλ Λάγκερφελντ, τον θρυλικό σχεδιαστή μόδας, στον οποίο ήταν αφιερωμένο το φετινό Met Gala.

Ο Τζάρεντ Λέτο επέλεξε αυτές τις δύο εμφανίσεις καθώς είναι πιθανό να υποδυθεί τον Καρλ Λάγκερφελντ σε μία νέα βιογραφική ταινία για τον σχεδιαστή μόδας.

Γάτα ντύθηκε και η ράπερ Doja Cat, τιμώντας αν μη τι άλλο το όνομά της. Όμως, η δική της εμφάνισης ομολογουμένως ήταν λιγότερο ευφάνταστη από εκείνη του Τζάρεντ Λέτο. Για τη δημιουργία του φορέματος της Doja χρειάστηκαν πάνω από 5.000 ώρες εργασίας, καθώς έχει κεντημένες 350.000 ασημένιες και λευκές χάντρες. Αν και ήταν η πρώτη φορά της Doja στο Met Gala, το φιλανθρωπικό γκαλά του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης, εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι πειραματίζεται όσον αφορά στο στυλ στο κόκκινο χαλί.

Πηγή: skai.gr