ΚΑΙΡΟΣ

Indiana Jones and the Dial of Destiny: Η συναρπαστική «πρώτη γεύση» της ταινίας με τον Χάρισον Φορντ - Τρέιλερ

Παρότι αισίως 80χρονος, ο Χάρισον Φορντ πραγματικά είναι σε μεγάλες φόρμες στο νέο τρέιλερ της ταινίας

Πολλά υποσχόμενο είναι το οριστικό τρέιλερ της τελευταίας(;) ταινίας του Ιντιάνα Τζόουνς, με τίτλο «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου». Παρότι αισίως 80χρονος, ο Χάρισον Φορντ πραγματικά είναι σε μεγάλες φόρμες στο νέο τρέιλερ της ταινίας, δικαιώνοντας το... βέτο του να αφαιρεθούν από το σενάριο οποιαδήποτε αυτοσαρκαστικά σχόλια που θα έκανε ο «Ίντι» για την ηλικία του.

«Κακός» της υπόθεσης στη νέα ταινία της Lucasfilm είναι ο εξαιρετικός Μαντς Μίκελσεν, ενώ δίπλα στον Χάρισον Φορντ βρίσκεται η Βρετανή ηθοποιός Φίμπι Γουόλερ-Μπρίτζ. Στο ρόλο του Σαλάχ επιστρέφει ο Τζον Ρις-Ντέιβις. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Τζέιμς Μάνγκολντ. Στην συναρπαστική «πρώτη γεύση» της ταινίας, όπως ήταν αναμενόμενο, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα ειδικά εφέ, όπως η πειστική εμφάνιση του Φορντ ως... 40αρη.

Σημειώνεται ότι στο τρέιλερ «μιξάρονται» αριστοτεχνικά, δυο φαινομενικά ανόμοια μουσικά είδη: Το εμβληματικό μουσικό θέμα του Ιντιάνα Τζόουνς από τον Τζον Ουίλιαμς, και το θρυλικό τραγούδι Sympathy for the Devil των Rolling Stones.

Πηγή: skai.gr