«Ι'm a Celebrity»: Η «ταραχώδης» σχέση Ξιαρχό - Γαρδέλη και το… φιλί – Αποχώρησε ο ηθοποιός

Οι δύο άντρες μιλούσαν πολύ κοντά και ξαφνικά ο ηθοποιός έκανε κίνηση να φιλήσει τον χορογράφο

Μετά τον καβγά του Τάσου Ξιαρχό με τον Σταμάτη Γαρδέλη στο «I' m a Celebrity… Get me out of here», οι δύο άνδρες φάνηκε πως ήρθαν και πάλι κοντά. Στο χθεσινό επεισόδιο, μετά την προσβλητική φράση που είπε ο Τάσος Ξιαρχό στον ηθοποιό, οι δύο παίκτες τα βρήκαν και πάλι. Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Μην σε φτύσω μες στο στόμα τώρα και σ' αρέσει η γεύση μου…». 

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός δεν έδωσε σημασία και με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα τον γνωστό καλλιτέχνη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Βαμβακούλας προσφέρθηκε να δώσει στον Τάσο Ξιαρχό ένα ξύλο αναμμένο, για να ανάψει κι εκείνος φωτιά. Ωστόσο, ο Σταμάτης Γαρδέλης εκνευρίστηκε και παρενέβη για να του πει ότι δεν πρέπει να του δώσει το ξύλο, αλλά να ανάψει μόνος του τη φωτιά.

Τότε, ο Τάσος Ξιαρχό πλησίασε τον ηθοποιό με τα πρόσωπά τους να ακουμπάνε το ένα στο άλλο. Ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε κίνηση να τον φιλήσει στο στόμα, όμως ο χορευτής τράβηξε κατευθείαν το κεφάλι του και απομακρύνθηκε από το σημείο. «Αχ, μου έφυγε… Δεν με φιλάς», είπε χαμογελώντας ο ηθοποιός. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, που έκανε πρεμιέρα πριν από δύο ημέρες. «Εντάξει, παιχνίδι ήταν. Ήταν πολύ έντονο παιχνίδι τύχης και ταχύτητας», ανέφερε ο ίδιος. 

Πηγή: skai.gr