Η σειρά «Marie Antoinette» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν – Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Η γαλλική σειρά έχει συγκεντρώσει ήδη τεράστιο κοινό και διθυραμβικές κριτικές σε όλο τον κόσμο

Η ιστορική δραματική σειρά «Marie Antoinette» έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στο PBS, αλλά έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν λόγω της παγκόσμιας δημοτικότητάς της.

Η γαλλική σειρά, η οποία παρακολουθεί τη ζωή της διάσημης βασίλισσας της Γαλλίας, την οποία υποδύεται η Εμίλια Σούλε, έχει συγκεντρώσει ήδη τεράστιο κοινό και διθυραμβικές κριτικές σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη σεζόν της Μαρίας Αντουανέτας επικεντρώνεται στην άφιξη της έφηβης πριγκίπισσας στις Βερσαλλίες και στους αγώνες της με τους περίπλοκους κανόνες της γαλλικής αυλής, ενώ παράλληλα θα προσπαθεί να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη θέλει. Η σειρά διερευνά επίσης τις εντάσεις μεταξύ αυτής και του συζύγου της, του Δελφίνου της Γαλλίας, τον οποίο υποδύεται ο Λουίς Κάνινγκχαμ, καθώς και την πίεση που δέχεται από τη μητέρα της, την αυτοκράτειρα της Αυστρίας, την οποία υποδύεται η Μάρτα Κέλερ, να συνεχίσει τη γενιά των Βουρβόνων.

Σύμφωνα με το Variety, η δεύτερη σεζόν θα εμβαθύνει στο πώς το βασιλικό ζεύγος αντιμετώπισε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση και αντιμετώπισε τις επιθέσεις των ευγενών της Προβηγκίας και της Σαρτρ. Τα γεγονότα αυτά οδήγησαν σε καταστροφικές συνέπειες που θα δοκιμάσουν τα όρια της εξουσίας τους και της σχέσης τους. 

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά