Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου: Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ - Δείτε το trailer

Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Για δύο συνεχόμενα επεισόδια, η Σοφία και η Λιούμπα απέδειξαν ότι εκτός από καλές τραγουδίστριες είναι και καλές μαγείρισσες ή τουλάχιστον καλύτερες από τους αντιπάλους τους, αφού κατάφεραν με τα πιάτα που ετοίμασαν, να βγουν νικήτριες.

Δείτε το trailer:

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Μάρκος Σεφερλής τις υποδέχεται για τρίτη φορά στην κουζίνα της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ενώ απέναντί τους θα βρεθούν δύο κολλητοί φίλοι, ο Μίμης και η Φωτεινή.

Η Λιούμπα με την καθοδήγηση της Σοφίας θα προσπαθήσει να φτιάξει «κρεμώδες σκορδάτο κοτόπουλο με πατάτες baby» όμως ο κίνδυνος να μείνουν οι πατάτες άψητες είναι ορατός. Θα τα καταφέρουν άραγε και αυτή τη φορά;

η μαμα μου

Ο Μίμης και η Φωτεινή έρχονται για να κόψουν τη φόρα των κοριτσιών. Ο Μίμης είναι υδραυλικός και η Φωτεινή βρεφονηπιοκόμος. Οι δυο τους είναι κολλητοί φίλοι, με τη φιλία τους να είναι πολύ δυνατή και να αντέχει στο χρόνο… Θα αντέξει όμως την πίεση που ασκεί ο Μίμης στη Φωτεινή, μέχρι τελικά εκείνη να ετοιμάσει το «λεμονάτο χοιρινό με πατάτες»;

η μαμα μου

Η τελική κρίση θα έρθει από τον Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος και θα αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο πιάτο και ποιο ζευγάρι θα κερδίσει τα 1.000 ευρώ του επεισοδίου.

#MyMomCooksBetterGR

www.instagram.com/mymomcooksgr/

Πηγή: skai.gr