ΚΑΙΡΟΣ

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» - Σήμερα στις 17:30 στον ΣΚΑΪ - Δείτε το τρέιλερ

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με μία ακόμη μαγειρική αναμέτρηση στην κουζίνα της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Δείτε το τρέιλερ

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ντία και η κόρη της Μαρθήνα κατάφεραν να αποδείξουν πως τα δικά τους «μακαρόνια με κιμά» ήταν καλύτερα και σήμερα είναι πιο έτοιμες από ποτέ να λύσουν τον γρίφο «ποια μαμά μαγειρεύει καλύτερα»! Αυτή τη φορά η Ντία, ως μαθηματικός, εκτός από τις μαθηματικές εξισώσεις που θα λύσει, θα βάλει και ένα δύσκολο πρόβλημα στην κόρη της Μαρθήνα. Θα πρέπει να μαγειρέψει... «μοσχαρίσιες μπουκίτσες κοκκινιστές με ρύζι» με το αποτέλεσμα να είναι πως η μαμά της μαγειρεύει καλύτερα.

Ωστόσο, απέναντί τους θα σταθούν άλλη μια μαμά με την κόρη της. Η Έλενα Δομάζου εκτός από καλή τραγουδίστρια έρχεται να αποδείξει πως είναι και καλή μαγείρισσα και η μαμά της Ευγενία είναι μαζί της για να τη βοηθήσει με τις συμβουλές της. Η κυρία Ευγενία βάζει την Έλενα στην κουζίνα και μαζί θα μαγειρέψουν «πένες αλά κρεμ με γαρίδες».

Ο Μάρκος Σεφερλής, ως υποδειγματικός οικοδεσπότης, εμψυχώνει τις επίδοξες μαγείρισσες, αποσπά την προσοχή των μαμάδων αλλά διατηρεί αμείωτη την καλή διάθεση και το κέφι στο πλατό. Από τη μεριά του, ο Έκτορας Μποτρίνι, ως αντικειμενικός κριτής, αποφασίζει ποιο ζευγάρι θα κερδίσει τα 1.000 ευρώ του σημερινού επεισοδίου.

 

#MyMomCooksBetterGR

www.instagram.com/mymomcooksgr/

Πηγή: skai.gr