«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι - Δείτε το τρέιλερ

Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ

Ο Δημήτρης και η μαμά του, η κυρία Μαρία, έχουν μπει στην κουζίνα της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και έχουν ήδη δύο σερί νίκες, κερδίζοντας μέχρι τώρα, 2.000 ευρώ. 

Η μαμα μου

Στόχος τους σήμερα είναι, να πάνε ένα βήμα παρακάτω και να εντυπωσιάσουν για μία ακόμη φορά τον Έκτορα Μποτρίνι, παραμένοντας στο παιχνίδι.

Δείτε το τρέιλερ

Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται το νέο «μαγειρικό» αντίπαλο ζευγάρι, την κυρία Σίσσυ με την κόρη της Δήμητρα. Αυτή τη φορά, ένα twist έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα... Η κόρη είναι εκείνη που θα δίνει οδηγίες στη μαμά. Μαμά και κόρη μαγειρεύουν «ριζότο με μύδια» και πιστεύουν πως αυτός ο συνδυασμός θα είναι νικητήριος. 

Η μαμα μου

Όμως, ο Δημήτρης με την κυρία Μαρία δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη… Μαγειρεύουν ένα κλασικό φαγητό, «χοιρινή τηγανιά με πατάτες τηγανητές», και εύχονται, με την εμπειρία του Δημήτρη στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», και τις συμβουλές της κυρίας Μαρίας, να βγουν πάλι νικητές!

Η μαμα μου

Η «μαγειρική» μάχη όμως κρίνεται στις λεπτομέρειες! Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι αυτός που θα αποφασίσει. Θα αυξήσουν τα κέρδη τους ο Δημήτρης και η κυρία Μαρία ή θα κάνουν την έκπληξη η κυρία Σίσσυ με τη Δήμητρα και θα κερδίσουν τα 1.000 ευρώ;

Η μαμά μου

#MyMomCooksBetterGR

www.instagram.com/mymomcooksgr/

Πηγή: skai.gr