ΚΑΙΡΟΣ

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Μαγειρική τιτανομαχία

Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ με τον Έκτορα Μποτρίνι και τον Μάρκο Σεφερλή

Η εβδομάδα στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ξεκινά με μία «μαγειρική τιτανομαχία» ανάμεσα στα ζευγάρια του σημερινού επεισοδίου. Η Ειρήνη και ο Αλέξανδρος έρχονται για 4η συνεχόμενη φορά στο στούντιο και διαγωνίζονται απέναντι στην κυρία Ρούλα και το γιο της, Σπύρο.

Δείτε το τρέιλερ

Η Ειρήνη και ο Αλέξανδρος θα μπουν για ακόμη μια φορά στην κουζίνα για να μαγειρέψουν «μοσχαράκι με μανιτάρια και κριθαράκι». Τα πράγματα όμως δεν πάνε όσο καλά τα υπολόγιζαν. Η έλλειψη βασικών υλικών αλλά και η δυσκολία στο ψήσιμο, τους αγχώνει αρκετά.

Αντίπαλοί τους, μια Κερκυραία μητέρα, η κυρία Ρούλα, με τον γιο της, Σπύρο. Η μαμά θα κλέψει τις εντυπώσεις με το ταμπεραμέντο και το χιούμορ της και ο Σπύρος θα εκτελέσει κατά γράμμα τις εντολές της. Θα καταφέρει όμως η «παστιτσάδα» που θα φτιάξει ο Σπύρος να... «κλέψει» κάποιο θετικό σχόλιο;

Ο Έκτορας Μποτρίνι προβληματίζεται, αφού και τα δύο πιάτα είναι κοντά και σε γεύση και σε εμφάνιση και χαρακτηρίζει τη σημερινή αναμέτρηση ως «τιτανομαχία». Μια μικρή λεπτομέρεια θα κρίνει τον νικητή και θα του δώσει τα 1.000 ευρώ του επεισοδίου.

#MyMomCooksBetterGR

www.instagram.com/mymomcooksgr/

Πηγή: skai.gr