ΚΑΙΡΟΣ

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Η Σοφία Δανέζη και η Λιούμπα Ζώρα για δεύτερη φορά στην κουζίνα

Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ - Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Τα απογεύματα προσφέρονται για μαγειρέματα, μένει μόνο να δούμε αν «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»! Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται τα δύο ζευγάρια του σημερινού επεισοδίου, οι κουζίνες ανάβουν και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τον Έκτορα Μποτρίνι.

Δείτε το τρέιλερ

Η Σοφία Δανέζη και η Λιούμπα Ζώρα κατάφεραν στο προηγούμενο επεισόδιο, να κερδίσουν οριακά τους αντιπάλους τους. Σήμερα, μαγειρεύουν «γαρίδες με σάλτσα ούζου και ρύζι». Η Σοφία αγχώνεται με το χρόνο ενώ και σε αυτή τη μαγειρική διαδικασία, δε λείπουν τα τραγούδια, οι διαφωνίες αλλά και οι αστοχίες που θέτουν το πιάτο σε κίνδυνο.

Απέναντί τους, ένα ζευγάρι, ο Γιάννης και η Άσπα. Ο Γιάννης είναι κομμωτής και η Άσπα λογίστρια. Σε αυτό το ζευγάρι τα φαινόμενα απατούν… Αυτός που μαγειρεύει είναι ο Γιάννης, οπότε θέση στην κουζίνα παίρνει η Άσπα. Ο Γιάννης, βλέποντας πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τα «νάτσος με κιμά» που ετοιμάζουν, βγαίνει εκτός εαυτού. Θα καταφέρουν κάτω από αυτές τις συνθήκες να στήσουν πιάτο;

Ο Έκτορας Μποτρίνι πρέπει να αποφασίσει ποιο πιάτο είναι το καλύτερο. Αυτή τη φορά, οι νικητές των 1.000 ευρώ είναι απλά, λίγο πιο τυχεροί από τους αντιπάλους τους.

#MyMomCooksBetterGR

www.instagram.com/mymomcooksgr/

Πηγή: skai.gr