ΚΑΙΡΟΣ

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Ασιατική κουζίνα σε λάτιν ρυθμούς - Τρέιλερ

Σήμερα στις 17.30, στον ΣΚΑΪ

Η κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι έτοιμη να δεχτεί τα «μαγειρικά» ζευγάρια του σημερινού επεισοδίου, που θα διασταυρώσουν τις κουτάλες τους για το καλύτερο πιάτο της ημέρας.

Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται στο πλατό τις νικήτριες του προηγούμενου επεισοδίου, τις ξαδέρφες Βικτώρια και Ντιάνα, αλλά και το νέο ζευγάρι Χρύσα και Χρήστο.

Η Βικτώρια και η Ντιάνα, έχοντας καταφέρει να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τους προηγούμενους αντιπάλους τους, έρχονται για δεύτερη φορά να μαγειρέψουν «noodles από... την Ασία». Η Ντιάνα τρέχει πάλι να μαζέψει τα αμέτρητα υλικά που της ζητά η ξαδέρφη της, ενώ η Βικτώρια για να ηρεμήσει από το άγχος, με κάθε ευκαιρία, ξεκινάει τους latin χορούς με τον Μάρκο.

Απέναντί τους έχουν ένα παντρεμένο ζευγάρι, τη Χρύσα και τον Χρήστο. Ο Χρήστος έρχεται στην εκπομπή αποκλειστικά και μόνο για τον Μάρκο ενώ η Χρύσα, που είναι φιλόλογος, έρχεται για να κερδίσει το στοίχημα που έβαλε με τον άντρα της. Άραγε, θα του δώσει τις κατάλληλες οδηγίες ώστε να πετύχει σε υφή τη «βελουτέ σούπα λαχανικών με καραμελωμένα κρεμμύδια»;

Μπορεί από τα πιάτα των διαγωνιζόμενων να λείπουν κάποια υλικά αλλά η όρεξη για δημιουργία, παιχνίδι και μαγειρική δε λείπει ποτέ. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να «κερδίσει» τον Έκτορα Μποτρίνι με τη συνταγή του και να πάρει τα 1.000 ευρώ του επεισοδίου;

«Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»
Καθημερινά στις 17.30 στον ΣΚΑΪ

#MyMomCooksBetterGR

www.instagram.com/mymomcooksgr/

Πηγή: skai.gr