ΚΑΙΡΟΣ

«Θα σας θυμάμαι με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση»: Η ευγενική επιστολή… χωρισμού του Μάρλον Μπράντο σε ερωμένη του

Το σπάνιο αυτό γράμμα -  αν και τελείως ανορθόγραφο - πουλήθηκε σε δημοπρασία από τον οίκο RR Auctions για 8.000 δολάρια 

Ο απόλυτος γόης του κινηματογράφου, Μάρλον Μπράντο, εκτός από σταρ φαίνεται ότι ήταν και ευγενής με τις κυρίες, ακόμα και όταν ήθελε να της χωρίσει. 

Μία επιστολή χωρισμού που έστειλε ο Μπράντο στα τέλη της δεκαετίας του 40 στην Γαλλίδα ηθοποιό Σολάνς Ποντέλ, αποδεικνύει την αβρότητα του χαρακτήρα του απέναντι στα αισθήματα της ερωμένης του. 

Στην τρισέλιδη χειρόγραφη επιστολή, ο σταρ αναφέρει ότι την γράφει «με ειλικρίνεια» και ότι «δεν θέλω να σας ταπεινώσω».

«Λυπάμαι που δεν θα μπορούσα να προσπαθήσω περισσότερο για να είμαι λιγότερο απολαυστικός και λίγο πιο συμβατός, λόγω του ακανόνιστου, επιθετικού και ιδιοσυγκρασιακού χαρακτήρα μου» αναφέρει σε ένα σημείο. 

Η πρόθεση μου ήταν άψογα σχολαστική, αλλά τα συναισθήματά μου, δυστυχώς, ήταν ασταθή. Ωστόσο, θα σας θυμάμαι με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση. Όταν συναντηθούμε στη Γαλλία (ίσως τον Οκτώβριο), πιστεύω ότι η συμπεριφορά μου θα είναι λίγο πιο ενήλικη».

Στη συνέχεια υπογράφει «με θερμότητα, Μάρλον» και την πρόσθετη υποσημείωση: «Παρακαλώ, δώστε τις ευγενικές μου ευχαριστίες στη μητέρα σας, αν τις δεχτεί».

Το σπάνιο αυτό γράμμα του Μπράντο - αν και τελείως ανορθόγραφο - βγήκε σε δημοπρασία από τον οίκο RR Auctions και πουλήθηκε σε άγνωστο πλειοδότη για 8.000 δολάρια. 

Πηγή: skai.gr