Η «επιστροφή» του Robbie Williams στο Terra Vibe είναι γεγονός – Τι άλλο θα δούμε στο φετινό Rockwave

Το Σάββατο 1 Ιουλίου φτάνει η στιγμή που όλοι περιμέναμε: Η στιγμή που θα εκπληρωθεί μία υπόσχεση 8 ετών από τον Robbie Williams... 

O Robbie Williams, μετά την τελευταία εμφάνισή του στην Ελλάδα το 2015, επιστρέφει επιτέλους στην Αθήνα για να μας χαρίσει άλλο ένα από τα αξεπέραστα live του, που δικαίως τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους μεγαλύτερους performers στον κόσμο.

Εννοείται ότι η επιστροφή του Robbie Williams είναι αρκετή για να βρεθούμε (και φέτος) στο Terra Vibe. Υπάρχουν όμως μερικοί ακόμη λόγοι που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το σπουδαίο αυτό συναυλιακό γεγονός. Μη ρωτάτε «γιατί;» θα τους μοιραστούμε αμέσως μαζί σας!

Γιατί… Robbie Williams

Από μέλος των Take That στο απόλυτο bad boy, από pop icon των 90s πλέον παγκόσμιος, διαχρονικός rock star, ο Robbie έχει περάσει από κάθε στάδιο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Έλληνες fans που έζησαν το φαντασμαγορικό show του 2015 έχουν «κρατήσει» από τότε την υπόσχεση του ότι θα έχουν ξανά την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία που αποτελεί μία συναυλία του Robbie.

Σήμερα, οχτώ χρόνια αργότερα, η βραδιά αυτή πρόκειται (επιτέλους!) να επαναληφθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου – ξανά στη Μαλακάσα. Αυτή τη φορά ο Robbie έρχεται σε μία περίοδο που δηλώνει «χωρίς ντροπή» ότι θέλει ακόμα να θεωρείται «ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου». Και αυτό κάνει με την θριαμβευτική επιστροφή του στις live συναυλίες.

Πριν από λίγες ημέρες «έκλεισε» το κατάμεστο φεστιβάλ του Isle of Wright, όπου 55 χιλιάδες κόσμου τον αποθέωσαν, επιβεβαιώνοντας ότι ο θρόνος του ως ο καλύτερος performer που έχουμε ποτέ γνωρίσει είναι ακλόνητος. Σαν να μην έχει περάσει μία μέρα, τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, διασκεύασε αγαπημένα του κομμάτια, αυτοσαρκάστηκε και εννοείται δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει σε μία τυχερή fan από το κοινό – να γιατί πρέπει να πηγαίνεις από νωρίς στις συναυλίες του Robbie…

Από το 1997, που μας τραγούδησε για πρώτη φορά «Let me Entertain You», δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μας διασκεδάζει. Γι’ αυτό και ανυπομονούμε για τα όσα μας επιφυλάσσει σε λίγες ημέρες στη Μαλακάσα.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr