ΚΑΙΡΟΣ

Frasier is back! Όσα πρέπει να ξέρετε για το reboot της θρυλικής κωμωδίας

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Είκοσι χρόνια μετά το τελευταίο «αντίο», ο ψυχίατρος της καρδιάς μας, Dr Frasier Crane, επιστρέφει με ολοκαίνουρια επεισόδια

Ο Frasier μπήκε για πρώτη φορά στις ζωές μας πριν από τριάντα ολόκληρα χρόνια και μαζί με τα Φιλαράκια θεωρείται η καλύτερη sitcom των 90s. Στην Ελλάδα, είχε προβληθεί για λίγο στην τηλεόραση – κυρίως πρωινές (!) ώρες – και όπως πολλές άλλες θρυλικές κωμικές σειρές, δεν πήρε ποτέ την αναγνώριση που άξιζε. Αυτά στην ελληνική τηλεόραση, γιατί στο εξωτερικό διέπρεψε. Προβαλλόταν για 11 σεζόν, από το 1993 ως το 2004, ενώ κέρδισε 37 Emmys, με τον πρωταγωνιστή Kelsey Grammer να γράφει ιστορία ως ο ραδιοφωνικός (και αρκετά σνομπ) ψυχίατρος Dr Frasier Crane.

Η ιστορία είναι απλή: O Dr Frasier Crane χωρίζει με την πρώην σύζυγό του, Λίλιθ, φεύγει από τη Βοστώνη, και επιστρέφει εκεί όπου μεγάλωσε, στο Σιατλ, για να αναλάβει μια ραδιοφωνική εκπομπή και να κάνει μια νέα αρχή. Πολύ σύντομα όμως αναγκάζεται να φιλοξενήσει (μόνιμα) τον ιδιότροπο και εντελώς διαφορετικό πατέρα του, Martin, μαζί με τη βοηθό του, Daphne και το σκύλο του, Eddie – ο οποίος έχει μία περίεργη εμμονή μαζί του. Καθημερινοί επισκέπτες στη ζωή του ο επίσης ψυχίατρος και ακόμα πιο σνομπ αδερφός του, Niles, αλλά και η ραδιοφωνική παραγωγός και φίλη του, Roz.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

TAGS: Σειρά