ΚΑΙΡΟΣ

Extrapolations: Βγήκε το trailer της σειράς που περιμένουμε εδώ και καιρό

Και στην οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένοι ηθοποιοί όπως οι Meryl Streep, Marion Cotillard, Kit Harington, Matthew Rhys, Sienna Miller και David Schwimmer και πολλοί ακόμα

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το trailer για το «Extrapolations», μια σειρά περιορισμένης διάρκειας με πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ, από τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Scott Z. Burns, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του τα Contagion, An Inconvenient Truth και The Report.

Η σειρά, σε παραγωγή της Media Res του Michael Ellenberg, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Apple TV+ στις 17 Μαρτίου 2023, με τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ θα ακολουθήσει ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή μέχρι τις 21 Απριλίου 2023.

Το «Extrapolations» θα προκαλεί προβληματισμό και θα παρουσιάζει ένα κοντινό μέλλον όπου οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Η σειρά περιλαμβάνει οκτώ αλληλένδετες ιστορίες από όλο τον κόσμο, καθεμία από τις οποίες εξερευνά τις οικείες, καθοριστικές για τη ζωή επιλογές που πρέπει να γίνουν καθώς ο πλανήτης αλλάζει ταχύτερα από τον πληθυσμό. Η σειρά αναρωτιέται αν η ανθρωπότητα είναι αρκετά γενναία, ώστε να γίνει η λύση στην ίδια της την καταστροφή πριν να είναι πολύ αργά.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Yara Shahidi, Kit Harington, Daveed Diggs, Matthew Rhys, Heather Graham, Sienna Miller, Tahar Rahim, Meryl Streep, David Schwimmer, Neska Rose, Judd Hirsch, Cherry Jones και Edward Norton. Συμμετέχουν επίσης οι Michael Gandolfini, Indira Varma, Diane Lane, Adarsh Gourav, Gaz Choudhry, Keri Russell, Gemma Chan, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Hari Nef, Eiza González, Tobey Maguire, Ben Harper, Murray Bartlett και MaameYaa Boafo.

Η παραγωγή του Extrapolations γίνεται από τους Burns, Ellenberg, Gregory Jacobs, Dorothy Fortenberry και τη Lindsey Springer της Media Res. Η σειρά αποτελεί άλλη μια συνεργασία μεταξύ του Apple TV+ και της Media Res, μετά την επιτυχία του βραβευμένου με Emmy, SAG και Critics Choice, The Morning Show, και της βραβευμένης με AFI Award σειράς Pachinko. 

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά