Ενθουσιασμός στα social για το μαγευτικό τρέιλερ του Dune 2 – Αγνώριστος ο Όστιν Μπάτλερ - Τρέιλερ

Την παράσταση στο τρέιλερ του sequel "κλέβουν" οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο Dune Όστιν Μπάτλερ (αγνώριστος ως Feyd Rautha) και Φλόρενς Πιου ως Princess Irulan 

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στα social media το μαγευτικό τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Dune: Part Two. 

Το Dune: Part Two, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η επερχόμενη αμερικανική επική ταινία επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Τζον Σφέιτς. Η συνέχεια του Dune, είναι η δεύτερη προσαρμογή σε δύο μέρη του μυθιστορήματος Dune του 1965 του Φρανκ Χέρμπερτ.

Την παράσταση στο τρέιλερ του sequel "κλέβουν" οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο franchise του Dune Όστιν Μπάτλερ (αγνώριστος ως Feyd Rautha) και Φλόρενς Πιου ως Princess Irulan, ενώ η φωτογραφία, τα εφέ και η μουσική δίνουν "ρέστα". 

Η ταινία θα εξερευνήσει το συνεχιζόμενο ταξίδι του Paul Atreides (Τιμοτέ Σαλαμέ) μαζί με την Chani (Ζεντάγια). Ενώ αναζητά εκδίκηση από τους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει. 

Η αλήθεια είναι ότι το καστ της ταινίας έχει περισσότερα αστέρια από το… σύμπαν του Dune. Εκτός από τους προαναφερόμενους, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Λέα Σεϊντού, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ντέιβ Μπατίστα, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν και Σαρλότ Ράμπλινγκ.

Το Dune: Part Two πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2023 από την Warner Bros. 

Πηγή: skai.gr