Demet Özdemir: Το διαζύγιο μετά από 7 μήνες και οι φήμες για τον Can Yaman

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως τον απάτησε κι εκείνος τη χτύπησε

Η Demet Özdemir είναι μία από τις πιο διάσημες και ταλαντούχες ηθοποιούς της Τουρκίας, γνωστή και στο ελληνικό κοινό από τη σειρά «Πρωινό Πουλί», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Can Yaman.

Στην Τουρκία μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί όχι μόνο το ταλέντο της αλλά και η προσωπική της ζωή, η οποία είναι ταραχώδης. Αυτές τις ημέρες όλες οι gossip στήλες ασχολούνται με την είδηση ότι η ηθοποιός παίρνει διαζύγιο με τον τραγουδιστή Oğuzhan Koç, με τον οποίο είχαν παντρευτεί μόλις πριν 7 μήνες! Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια απάτησε τον σύζυγό της, εκείνος το ανακάλυψε και τη χτύπησε, γεγονός που οδήγησε και στο διαζύγιο.

H Demet Özdemir

Η ηθοποιός θέλησε να απαντήσει στις φήμες αυτές και μίλησε σε δημοσιογράφους που την ακολουθούσαν για να πάρουν μία δήλωσή της.

«Ολα αυτά περί απιστίας και ξύλου δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει μίσος ή οργή ανάμεσά μας. Δεν εκπλήσσομαι με όλα αυτά που γράφονται, το περίμενα, ωστόσο τίποτε δεν είναι αλήθεια. Αποφασίσαμε απλώς να λήξουμε τον γάμο μας σε κλίμα σεβασμού».

Ενα ακόμα ζήτημα για το οποίο οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Özdemir ήταν τα πανάκριβα χρυσαφικά που το ζευγάρι έλαβε ως δώρο για τον γάμο του και ποιος θα τα κρατήσει τελικά. Εκείνη είπε ότι τη στενοχωρεί και τη νευριάζει αυτή η συζήτηση και πως δεν τους έχει απασχολήσει ακόμα το θέμα του μοιράσματος της περιουσίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: watchandchill